• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Syoss Sac Sampuani

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlarr aranizda syoss markasinin sampuanini kullanan varmi?

ben sampuanimi degistirmek istiyorum .. boyasini kullandim syossun ama sampuani hakkinda bir fikrim yok..

yardimci olacaklar varmi aranizda?? :31::31:

tesekkürler simdiden..

Ben Hacim serisini kullandım. Üzerinde 0 silikon yazısını okuduktan sonra heveslenip almıştım :) ama pek aman aman bi şampuan değil :82: Herkesin saç yapısı farklı bi dene istersen memnun kalmazsan değiştirirsin ben doğru şampuanı bulana kadar 7 marka 11 farklı seri denedim hıhıhıhıhıhı

Ben Hacim serisini kullandım. Üzerinde 0 silikon yazısını okuduktan sonra heveslenip almıştım :) ama pek aman aman bi şampuan değil :82: Herkesin saç yapısı farklı bi dene istersen memnun kalmazsan değiştirirsin ben doğru şampuanı bulana kadar 7 marka 11 farklı seri denedim hıhıhıhıhıhı

hmm..peki buldugun dogru sampuan hangisi?? :12:

bende kullaniyorum onu seviyorum hem sampuanini hemde sac kremini devamda kulanicam degistirmicem

hmm..peki buldugun dogru sampuan hangisi?? :12:

Kusura bakma canım valla görmemişim mesajını :17:
Elseve arı sütü serisini kullanıyorum .Şampuan ve saç kremi. banyo dan çıktıktan sonra aynı serinin sıvı saç spreyinden iki fısfıs attırıyorum saçıma ipek gibi oluyo .5 yıl saçlarım platin sarısıydı ve tahmin edersin ki keçe gibi oluyodu :ssz: şimdi gerçek rengine dondum ama hiç vazgeçmedim bu seriden .Elseve ın diğer serilerine de bak sana uygun varsa bi dene bence

Ben bir ara kullanmıştım geçen sene syoss şampuanı. Kokusu çok tatlıydı birde boyalı saçlarımı yumuşacık yapıyordu kremiyle birlikte.. Ama her şampuan malesef aynı 1 ay sonra etkisi ilki gibi olmuyor bence kendine 2 şampuan seç bir ay onu diger ay digerini kullan.

Back