• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altin karamele koleston sari karistirsam nasil bir renk olur

onun içinden çıkan peroksit %6lıkmıydı canım öyle olması lazım %6 lık peroksit saç rengini açmaz ne yazıkki %9 luk kullanman gerekir ben bugün syossun 8.4 karamel kumral rengini aldım onunkide %6lık peroksit ama ben rengini açsın diye %9luk kullanacağım:34:

onun içinden çıkan peroksit %6lıkmıydı canım öyle olması lazım %6 lık peroksit saç rengini açmaz ne yazıkki %9 luk kullanman gerekir ben bugün syossun 8.4 karamel kumral rengini aldım onunkide %6lık peroksit ama ben rengini açsın diye %9luk kullanacağım:34:

evet canim %6 cikti bugun bende % 9luk alicam

anladım canım üzüldm cnkü cok umutluydum bende bu karısımdan.. bence altın karamel de dorelkler oldugu için öyle olmustur.. hemen koyuya dönüp pişman olma bence..

Açık bir karamel istiyorsan sarıyı fazla tutman lazım.
Koyu olsun istiyorsan da karameli.
Ama sana tevsiyem aynı marka boyaları karıştır. Farklı markalar karışınca hüsran olabildiğini duymuştum.
Emin değilim ama, yinede söylemek istedim..

Açık bir karamel istiyorsan sarıyı fazla tutman lazım.
Koyu olsun istiyorsan da karameli.
Ama sana tevsiyem aynı marka boyaları karıştır. Farklı markalar karışınca hüsran olabildiğini duymuştum.
Emin değilim ama, yinede söylemek istedim..

haklisin canim iki farkli markayi karistrdm olmadi

Back