mükemmel olmuşşş çok yakışmış canım boyamadan önce saç rengin nasıldı ki
sağol canım kurban bayramın mübarek olsun bu arada
çok hoş olmuş en sonuncu resimde dahada güzel gözükmüş özellikle ayrıca saçını maşa ile mi yaptın çok doğal çok güzel gözüküyor?
evet çok eski bi maşam var teyzemin çeyizinden kalma demir maşalardann :)) onunla yaptım teşekkür ederim
canım biyerde koyu sarı biyerde kahve gibi hangisi şimdi :) birde saçın uzun ve sağlıklıçok güzel şekli var ondada dikkat çekiyor tabi
bu renk saçlarda güneşte saç rengi daha açık görünüyor canım o yüzden öyle görünmüştürcanım biyerde koyu sarı biyerde kahve gibi hangisi şimdi :) birde saçın uzun ve sağlıklıçok güzel şekli var ondada dikkat çekiyor tabi
bu maşa kalın mı acaba ince mi ?
ince maşalardan ancak deli gibi ısınıyor demir olduğu için çok zarar veriyo saçlara tabi şimdiki maşaları öneririm eski teknoloji nede olsa .
saça kalın maşa yapmak için ince maşa yeterlidir tek yapılması gereken kalın kalın alıp biraz fazla bekletmekk kolay gelsinnn
güzel olmuş rengi de gölgedeki rengi koyu geldi bana üstteki resimlerde daha güzel görünüyor bence:44::44: syossun sarısıyla bu rengi karıştıran varmı acaba ben biraz daha sarıya yakın karamel istiyorumda?
daha öncede saç rengimi paylaşmıştım bukez syoss marka boyayı denedim sizlerlerde paylaşmak istedim bi fikir olsun en azındann
gölgede ve güneş ışığında olmak üzere bikaç tane resim ekledim.
cnm saclarin cok gusel olmus cok begendim. yuZde 9 luk mu acici koydun ve kizillik oldumu?bi sorum daha olcak benim sacim koyu karamel suan boyasam seninki gibi tutarmi sence?
evet içinden 6 oksidan çıkıyor ben 9 oksidan koydum koyu karamel tutar tatlım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?