• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
daha öncede saç rengimi paylaşmıştım bukez syoss marka boyayı denedim sizlerlerde paylaşmak istedim bi fikir olsun en azındann

gölgede ve güneş ışığında olmak üzere bikaç tane resim ekledim.

Eklentiler

• $DSC03500.jpg
    $DSC03500.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 1.794
  • $DSC03501.jpg
    $DSC03501.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 2.525
  • $DSC03503.jpg
    $DSC03503.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 1.491
  • $DSC03514.jpg
    $DSC03514.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 2.821
:46:mükemmel olmuşşş çok yakışmış :nazar:canım boyamadan önce saç rengin nasıldı ki

exicolor bal kumral boyalıydı açtığım konularda resimlerim de ekli bakabilirsiniz önceki saç rengime buna yakın zaten sadece biraz daha bakırlık vardı . :54:

çok hoş olmuş en sonuncu resimde dahada güzel gözükmüş özellikle ayrıca saçını maşa ile mi yaptın çok doğal çok güzel gözüküyor?

canım biyerde koyu sarı biyerde kahve gibi hangisi şimdi :) birde saçın uzun ve sağlıklı :nazar: çok güzel şekli var ondada dikkat çekiyor tabi

çok hoş olmuş en sonuncu resimde dahada güzel gözükmüş özellikle ayrıca saçını maşa ile mi yaptın çok doğal çok güzel gözüküyor?

evet çok eski bi maşam var teyzemin çeyizinden kalma demir maşalardann :)) onunla yaptım teşekkür ederim :1:

canım biyerde koyu sarı biyerde kahve gibi hangisi şimdi :) birde saçın uzun ve sağlıklı :nazar: çok güzel şekli var ondada dikkat çekiyor tabi

tatlım güneş ışığında görüntüsü ve en sondaki evde gölgede görüntüsü saçlar ışıktan ışığa farklı görünür ben fikir olsun diye ikisinide ekledim :49:

Güle güle kullanın, çok güzel bir tonmuş, syoss'a özel mi bilmiyorum ama renkler diğer markalara göre daha göz alıcı, syoss'un bal köpüğü rengine boyamıştım bir ara, arkadaş çevrem tonunu çok beğenmişti, aynı tonu daha sonra başka bir markayla denedim aynı renk tutmadı:26: şunuda belirteyim ki o başka markayı markette syoss kalmadığı için syoss'un bal köpüğü renginin üzerine sürmüştüm lakin sonuç hüsrandı:26:

bu maşa kalın mı acaba ince mi ?

ince maşalardan ancak deli gibi ısınıyor demir olduğu için çok zarar veriyo saçlara tabi şimdiki maşaları öneririm eski teknoloji nede olsa .

saça kalın maşa yapmak için ince maşa yeterlidir tek yapılması gereken kalın kalın alıp biraz fazla bekletmekk kolay gelsinnn :49:

ince maşalardan ancak deli gibi ısınıyor demir olduğu için çok zarar veriyo saçlara tabi şimdiki maşaları öneririm eski teknoloji nede olsa .

saça kalın maşa yapmak için ince maşa yeterlidir tek yapılması gereken kalın kalın alıp biraz fazla bekletmekk kolay gelsinnn :49:

teşekkürler canım .

güzel olmuş rengi de gölgedeki rengi koyu geldi bana üstteki resimlerde daha güzel görünüyor bence:44::44: syossun sarısıyla bu rengi karıştıran varmı acaba ben biraz daha sarıya yakın karamel istiyorumda?

güzel olmuş rengi de gölgedeki rengi koyu geldi bana üstteki resimlerde daha güzel görünüyor bence:44::44: syossun sarısıyla bu rengi karıştıran varmı acaba ben biraz daha sarıya yakın karamel istiyorumda?

bende sariya yakin karamel istiorum. bu renkte yikandik a acilcak gibi

daha öncede saç rengimi paylaşmıştım bukez syoss marka boyayı denedim sizlerlerde paylaşmak istedim bi fikir olsun en azındann

gölgede ve güneş ışığında olmak üzere bikaç tane resim ekledim.

cnm saclarin cok gusel olmus cok begendim. yuZde 9 luk mu acici koydun ve kizillik oldumu?bi sorum daha olcak benim sacim koyu karamel suan boyasam seninki gibi tutarmi sence?

cnm saclarin cok gusel olmus cok begendim. yuZde 9 luk mu acici koydun ve kizillik oldumu?bi sorum daha olcak benim sacim koyu karamel suan boyasam seninki gibi tutarmi sence?

evet içinden 6 oksidan çıkıyor ben 9 oksidan koydum koyu karamel tutar tatlım .

Back