iki farklı boyayı karıştırabilirmiyiz ki rengi tutturmak çok zor olur helal olsun
ben tek rengi bile sürmeyi beceremiyorum saçım hariç heryeri boyuyorumda
canım ben direk boyamadım ama aynısını arkadım yaptı ondada aynı oldu syossun saçları açma özelliği harika sarıların direk kapanması zaman alır ama
Eki Görüntüle 336741 canım bak bu bal köpüğüde çok hoş durur .Bende bal köpüğü boyucaktım zmz kuaförüm sağolsun hiç karıştırmadı kendi kafasına göre yaptı hep akınca gene gitmek zorunda kaldım .1 aylık dükkanın kirasını benden karşıladı:):)
evet bu renk çok güzel demet akalının saç rengi bur renk ama o bide açık kumral koyuyor bunun içine artık bu renkler moda yazın çok görücez:):)
kesinlikle canım artık sarı baydı.Röfleden dönmek gerçekten ölümmüş çok zor oldu diyorum ama belkide kuaförüm zor yaptı durmadan gel boyıcaz gene diyip durdu ve hiç kapanma olmadı boyayıp gelip yıkayınca resmen renk akıp gitti bu sefer kendımm boyadım sarılar resmen arada ışıltılı durdu.Benm saçlarımda küllü açık renk ve hemen açılıyor seninkide öyleyse zorluk yaşamazsın canım saçın rengi açmakta...lorealın boyalarıda çok kaliteli deneyebilirsin
alakası yok syoss bence çok başarılı bir marka ben şampuanlarınıda kullanıyorum harika diğer boyalar gibi değil saçı yumuşacık yaptı.Bende direk çikolata kahveye boyucaktım kuaför yapma akar uçların yeşil olur dedi benım saçı 10 renge boyadıda boyadı ağustostan beri röfleleri kapatmakla uğraşıyorum geldik şubata:) ben bu markayı tavsiye ederim alixi alırken çok soru işaretleri vardı aklıma o boyada harika çıktı vallahi param cebime kaldı:)
ayy pardon canım:):) ama bal köpüğü süper bir renk ordaki gibi açık çıkmıyor ama açık tonla karıştırınca daaha iyi sonuç alınır ben annemın saçını bu renge boyuyorum çok hoş duruyor gerçekten hele akınca renk tam oturuyor
Hiçbir renkle karıştırmazsan o zaman kızıllık olmaz ama olmuyr zaten ya çok doğal oluyor renk gerçekten
Eki Görüntüle 337135 nasıl çıktı bilmiyorum ama biz palettenin bal köpüğüne boyadık canım
evet palettin renkleri daha açık ama bu renk ışıkta tam bal rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?