Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss altın karamel ve alix açık sarı

Acik sari kattigin icin soluk olmus rengi. Acik zeminin üzerine altin karameli direk boyasaydin daha canli bir renk elde edebilirdin.

iki farklı boyayı karıştırabilirmiyiz ki rengi tutturmak çok zor olur helal olsun
ben tek rengi bile sürmeyi beceremiyorum saçım hariç heryeri boyuyorumda

Cok zor degil ki, krem boyayla oksidani karistirmak kadar kolay. Kuaförlerin hep yaptigi seydir, bu sekilde istenilen bir cok renk elde edilebilir.

evet renk biraz soluk oldu ama ben öle istedim açık dursun diye sarıyı kattım zamanla rengi açması daha kolay olsun diye...Kuaförler vallahi kaç renk karıştırıyorlarr

evet renk biraz soluk oldu ama ben öle istedim açık dursun diye sarıyı kattım zamanla rengi açması daha kolay olsun diye...Kuaförler vallahi kaç renk karıştırıyorlarr

canım ben direk boyamadım ama aynısını arkadım yaptı ondada aynı oldu syossun saçları açma özelliği harika sarıların direk kapanması zaman alır ama

cnm zaten amacım senın gıbı acık olmasını donmesının kolay olmasını ıstıyorum..ama soyle gusell bır renk bulamadım kendıme gore arastırmadayım halaa

Eki Görüntüle 336741 canım bak bu bal köpüğüde çok hoş durur .Bende bal köpüğü boyucaktım zmz kuaförüm sağolsun hiç karıştırmadı kendi kafasına göre yaptı hep akınca gene gitmek zorunda kaldım .1 aylık dükkanın kirasını benden karşıladı:):)

evet bu renk çok güzel demet akalının saç rengi bur renk ama o bide açık kumral koyuyor bunun içine artık bu renkler moda yazın çok görücez:):)

evet bu renk çok güzel demet akalının saç rengi bur renk ama o bide açık kumral koyuyor bunun içine artık bu renkler moda yazın çok görücez:):)

bende bal köpüğü yapıcam..

gecen burda bir arkadaşın albümğne baktım bayıldım saç rengine.bal köpüğü yaptı kuaförüm dedi.

fotoyu hemen kopyaladım:)) tam istediğim renkti çünkü yumuşak bir renk..

bu lorelaın senin ekledigin de tam o kızın saç rengiydi.kuafördeki güzel teşhismiş dogrusu

benim saçımda şuan sarıdan döndüm.röfle baydı yıllarca bir dahada dönmem zaten.zarar ziyan.böyel daha yumuşak saçlar.diger türlüde benim saçım bakımlıydı ama böyle daha dogal.

sende iyş yapmışsın.röfleyş bırakarak.saatlerce kuaförde esir oluyordum resmen..sıkıyor bir zaman sonra.tek renk çok kolay

bu lorealı alsam kendim boyasam tutarmı acaba benim sacım zor bir saç değil.ana saç rengim küllü kumral.

bilmiyorum bahara dogru degiştircem yani.bu renkler kaliteli gösteriyor

Son düzenleme:
kesinlikle canım artık sarı baydı.Röfleden dönmek gerçekten ölümmüş çok zor oldu diyorum ama belkide kuaförüm zor yaptı durmadan gel boyıcaz gene diyip durdu ve hiç kapanma olmadı boyayıp gelip yıkayınca resmen renk akıp gitti bu sefer kendımm boyadım sarılar resmen arada ışıltılı durdu.Benm saçlarımda küllü açık renk ve hemen açılıyor seninkide öyleyse zorluk yaşamazsın canım saçın rengi açmakta...lorealın boyalarıda çok kaliteli deneyebilirsin

aynen zor bir saç değilde.şimdi bir kaç topik gezdim bu boya hakkında kötü yorumlar vardı.kına gibi kızıllık falan diyorlar

canım kapamak için koyu renk yapıcaksın ki anca öyle kapanır röfle çikolata kahvesi bunda başarılı

bende ilk karamel yaptırdım röfle üstüne.aktı sarılar çıktı.bir daha boyadım yine çıktı.

en son dedim en iyisi kendim çiko kahve yapıyım dedim.kapandı.üçüncü boyamada kapandı işte.

Son düzenleme:
alakası yok syoss bence çok başarılı bir marka ben şampuanlarınıda kullanıyorum harika diğer boyalar gibi değil saçı yumuşacık yaptı.Bende direk çikolata kahveye boyucaktım kuaför yapma akar uçların yeşil olur dedi benım saçı 10 renge boyadıda boyadı ağustostan beri röfleleri kapatmakla uğraşıyorum geldik şubata:) ben bu markayı tavsiye ederim alixi alırken çok soru işaretleri vardı aklıma o boyada harika çıktı vallahi param cebime kaldı:)

canım ben syosstan bahsetmiyorum ki

ekledigin en son alıntı yaptım ya bal köpüğünden bahsediyorum

ayy pardon canım:):) ama bal köpüğü süper bir renk ordaki gibi açık çıkmıyor ama açık tonla karıştırınca daaha iyi sonuç alınır ben annemın saçını bu renge boyuyorum çok hoş duruyor gerçekten hele akınca renk tam oturuyor

yok cnım ben karışımım yapmam öyle gölgelik olur.kızıllık yok dimi bal köpüğüne..

kızıl bana hayatta olmaz.tırsarım yani:18:

Hiçbir renkle karıştırmazsan o zaman kızıllık olmaz ama olmuyr zaten ya çok doğal oluyor renk gerçekten

Hiçbir renkle karıştırmazsan o zaman kızıllık olmaz ama olmuyr zaten ya çok doğal oluyor renk gerçekten

lorealın castıng boyalarında hep kızıllık oluyor demişler turunculuk yane.

sen bir sana zahmet annesin fotou varsa ucundan azcık eklesene canım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…