• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss altın karamel ve alix açık sarı

tgcege

Me and you just us two
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
876
4
46
K.K.T.C.
Merhaba kızlar şimdi saçlarımı karamel ve açık sarıya boyadım sonuç mükemmelll...Saçlarımda bakır rengi vardı o renkten eser kalmadı çok harika kapattı rengi kesinlikle tavsiye ediyorum .Karamel boyaamak isteyen kesinlikle syoss alsınnn

iki rengi karıştırdım çok daha güzel oldu .Foto koyucam ama nasıl koyuldugunu bilmirm:(

iki farklı boyayı karıştırabilirmiyiz ki rengi tutturmak çok zor olur helal olsun
ben tek rengi bile sürmeyi beceremiyorum saçım hariç heryeri boyuyorumda

Çokta güzel tutuyor renk canım tavsiye ederim alix ucuz bir marka ama gerçekten kaliteliymiş bunu anladım syoss zaten tartışılmaz ama artık içime sinen rengi buldum.Çok marka araştırdım syoss türkiyedeki diğer markaları arkasında bırakmış bilee

$30012012453.jpg buyurun kızlar inş foto eklemeyi başarmışımdır:)

saçlarımın uçlarında röfle oldugu için kapanması çok zor oluyor o yuzden uçlarım açık duruyor ama bu renk ikilisine bayıldım kızlar

benim saçlarıma balyaj attırdığım günlerki gbi olmuş güle güle kullan resim için teşekkürler

sağol canım fönlü daha farklı durur sanırım alttaki sarılar daha hoş duruyor kapanmasını istemiyorum :)

$070720111053 - Kopya.jpg Röflem böyleydi öriyel röflesi çok zor kapandı ama resmen kuaför benden para kopartmak için boyadıda boyadı hiç işe yaramadı evde kendim boyadım renk bariz kapandı

Eki Görüntüle 336552 Röflem böyleydi öriyel röflesi çok zor kapandı ama resmen kuaför benden para kopartmak için boyadıda boyadı hiç işe yaramadı evde kendim boyadım renk bariz kapandı

cok hosmus cnm yhaaa .. benım acık degıl o kadar koyu senden ttarmı acaba senın karısım bana karar veremedım sımdı ....:26::26:

vallahi ben bu rengi kapatmak için küllü renklerden başladım sonra sonra bakır yaptılar sonrada bunu yaptım ama saçlarım hiç yıpranmadı aksine röfleden sonra kendıne geldi

vallahi ben bu rengi kapatmak için küllü renklerden başladım sonra sonra bakır yaptılar sonrada bunu yaptım ama saçlarım hiç yıpranmadı aksine röfleden sonra kendıne geldi

hımm o zaman cnm bu karamel sarı karısımını rofle uzerıne boyamadın dırek.. yanlıs anlamadıysam bakır tarzı bır sac rengının uzerıne boyadın bu karısımı ve bu renk tuttu:53:

canım ben direk boyamadım ama aynısını arkadım yaptı ondada aynı oldu syossun saçları açma özelliği harika sarıların direk kapanması zaman alır ama

Back