ben de palette altın karamel kullanıyordum ama saçımı çokkk döktü...syoss altın karamel,palette altın karamel e yakın bir renk mi fikri olan var mı?
sağol güzelim ben boyayı saçımda 50dk falan tuttum.genelde herkes daha kısa tutar ama ne bileyim ben hep uzun tutuyorum.önce dipleri boyadım sonrada uçlara doğru tarakla yaydım.tabi uzun tuttuğum için boyarken elimi biraz çabuk tutmam lazımdı.inşallah seninde güzel tutar boyadığın zaman resim paylaşırsan sevinirim bende :)
bende aldım syoss altın karamel bakalım nasıl olucak :) umarım güzel oluur seninkini çok beğendim palatte alıcaktım ama vazgeçtim o biraz turuncuösu gibi çünkü
altın karamelde biraz turunculuk var mı üstteki resimde yok ama ilk sayfada sanki var. ben saç renginde biraz turunculuk seviyorum da:)
ayy lütfen foto ekler misin boyadıktan sonra... Evet canım palettede baya bi turunculuk var. Bu daha bi sarı yansımalı olmuş. çooooook beğendim ben de. Inşallah bizimki de böyle olur
Tatlım tavsiyene uydum ve syossla boyadım ve kesinlikle çok beğendim ilk yıkamada bile benim genelde saçlarımı boyarken kaşınır azda olsa yanar hiç bişey hisseetmedim bunda :) ayrıca yıkadıktan sonrada saçlarım sertleşmedi çok teşekkür ederim bir iki güne yüklerim bende resimmimi
tatlım boyadım ve çok beğendim 1-2 gğne resmimi yüklicem foto makinem gelsinde ablamda şu anda :)
yüklicektim ama 100 mesaj falan dedi sitede yeniyim o yüzden her halde benim zemimin o kadar kötüydü ki nevacolor ile boyadım hiç iyi gelmedi saçıma dipleri en son boyamam rağmen dipler açıldı diğer yerle koyu kaldı o zemimi bile kapattı diyebilirim ama bir boyama daha yapsam tam oturucak ben çok beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?