İnstağram hikayelerine aldanarak 29 Eylül perşembe günü sym Estetik kliniği Nişantaşı şubesinde Şakak ve Ortayüz germe ...13 Ekim perşembe günü yine sym Estetik Bağdat caddesi şubesinde Boyun germe ameliyatı oldum. Ameliyatı yapan doktorların birinin Genel Cerrah E.N.diyerinin Cene Cerrahı S.Y olduğunu ameliyattan sonra öğrendim. son derece ilkel şartlarda hijyen kuralına uyulmadan sedye üzerinde bölğe hafif uyuşturularak yapılan bu ameliyat sonrası yüksek kortizonlardan dolayı kan şekerim 500 600 leri buldu tip 2 diyabet ve tansiyon hastası olduğum için cok zor bir 3 ay ğecirdim . defalarca Ameliyatı yapan doktorları görmek istediğimi klinik yetkililerine bildirmeme rağmen doktor yok burda dediler görüşemedim .Ameliyatta yapılan yanlış müdahale ve ameliyat sonrası tıbbi tedavi hizmeti alamadığım için Sağ alın Gözkapağı kaşların da hareketini sağlayan kas ve sinirlerde yarama ve darp sonucu hasar oluştuğunu ve Kısmı felç olduğumu ve bunun kalıcı olduğunu ayrıca boyun ameliyatımın başarısız olduğunu sag kulak memesinin ceneye dikildiğini ve yara içinde kan toplanması oluştuğunu devlet hastanesinde yaptırdığım muayene sonrası öğrendim. doktorlar ve klinik daha önceleri yaptığımız ameliyatın arkasındayız revizyon yaparız diyenler şimdi beni kaderime bıraktılar beni 3 ay boyunca ödem var kaşın düzelir diye oyaladılar şuan gittiğim Plastik cerrahi doktorları sinirler kesilmiş biz ameliyat etsekte düzelmez mikro cerrahi yapan işinde uzman bir doktor bul dediler görüştüğüm mikro cerrahi doktorları cok yüksek üÇretler istiyorlar sym estetik klinigi ve doktorlarına güvenip Ameliyat oldum hayatım karardı şikayetciyim