Maalesef cnm bunlar satildi hep erkekte cok az esya kaldi elinde yegenin kac yas yada aylik? Sana olabilecekleri yukleyeyim bn. Yinede elimde daha guzel seyler var. Bn simdi kizin kuculnlere baslamistim:)bide bunlar.kız içinde 9-12 aydan itibaren varsa bakabilirim
kızlara bakmadım kızımın şu anda yeterince var ama iilerleyen zamanlarda bakarım tabi.yeğenim 6 aylıkSpor ayakkabila r var ama hepsi renkli bnde kizima ayirdm.ama pantifler duruyor olsa gerek esya begendigin olursa pamtifler bnden olsn
Cnm bn olabilceklere bakayim o zaman sana donerimkızlara bakmadım kızımın şu anda yeterince var ama iilerleyen zamanlarda bakarım tabi.yeğenim 6 aylık
4-6-10-12-13-14-18-19-20-21-24-27-29-33-35-36-37-28-44-ve 56nin üzeri duruyor. begenirsen fiyatta yardımcı olurum. genelde açıklamalaı ürünler ama yinede beyendiklerinde kafana takılan olursa sor. 12. sayfadan itibaren bak ürünlere. yani ordki erkek giyim numaralarına göre:) çok eşya vardı kalanları sürekli güncelleyip numaralandırdımda.kızlara bakmadım kızımın şu anda yeterince var ama iilerleyen zamanlarda bakarım tabi.yeğenim 6 aylık
Merhaba o kadar çok ürün var ki içinden çıkamadım bana kız bebek 0-3 aylık eşyalar lazım hangileri bedeni uygun olur?kız bebek duruyor
merhaba uzun kolluyla mont satıldı. kısa kollularla gömlek duruyor. sortlu takımdan emin degilim ama cok urun yuklemediğim. haftaya izin alcam o zamn inş ne var ne yok cekip koycamBunları istiyorum tabiki duruyorsa :)
merhaba kız bebekte astranot ve puantiyeli elbise haricindekiler duruyor. hatta eklenecek çook kıyafet ve esyada var. hamile ve logusada vAR. aceleniz yoksa haftaya duzenleyecegim yada siz bana 0-3 ayda ne gibi seyler ıstediğinizi soyleyin.size foto göndereyim. fiyatlardada yardmcı olurumMerhaba o kadar çok ürün var ki içinden çıkamadım bana kız bebek 0-3 aylık eşyalar lazım hangileri bedeni uygun olur?
Yok hayır acelem yok dogum martda olucak,bebeklerle ilgili pek bilgim yok yakınıma göndereceğim,siz daha iyi bilirsiniz 0-3 ay arası neler giydirilirse biraz bir şeyler almak istiyorummerhaba kız bebekte astranot ve puantiyeli elbise haricindekiler duruyor. hatta eklenecek çook kıyafet ve esyada var. hamile ve logusada vAR. aceleniz yoksa haftaya duzenleyecegim yada siz bana 0-3 ayda ne gibi seyler ıstediğinizi soyleyin.size foto göndereyim. fiyatlardada yardmcı olurum
Ben begendıklerımın resımlerını ekleyım size ona uygun fıyat cıkartırsınız tekrardan bana.Yalnız bu gece çok geç oldu yarın tek tek bakarım tum resımlere.Şuanlık yeni dogdugunda 3 aya kadar giyilebileceklerden alsam yeterli 3 aydan sonra diğerlerini almaya başlarız inş.siteye eklediklerim genelde dogumdan 4. 5. aya kadar giyilenlerdi. çok yıprananları attım. kalanların birazını dagıttım birazınıda burda degerlendiriyorum çocuklar için. eger sıfır olma sartı yoksa koyduklarım çok ahat 03 ayı gecirecektir hatta dahada uzun giyebilir bebek duruma göre. sizin bi bütçeniz varmı? eger hepsini alayım derseniz güzel bi indrim yaparım ayrıcada hediyeler koyuyorum. hediye değince öyle eski yada lekeli filan değilde. ne biliyim çorap mesela. yada zıbın. bu tarz şeyler. gerçi çorap deyip geçmemek lazım bn çoraplarıda kaliteli aldım sıcak tutsun diye. sadece biraz abartmısım çogu yepyeni kaldı:) neyse uzun yazdım baya siz bütçenizi söyleyin ben size ona göre kombinliyeyim. ama saat daha geç olmadan evde bikaç işim var gece girer yazarım inş size
tamam canm sen resimle ben yarın okuldayım çalışıyorum fırsat bulursam girerim yada gece girerimBen begendıklerımın resımlerını ekleyım size ona uygun fıyat cıkartırsınız tekrardan bana.Yalnız bu gece çok geç oldu yarın tek tek bakarım tum resımlere.Şuanlık yeni dogdugunda 3 aya kadar giyilebileceklerden alsam yeterli 3 aydan sonra diğerlerini almaya başlarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?