baktınız mı?Ben begendıklerımın resımlerını ekleyım size ona uygun fıyat cıkartırsınız tekrardan bana.Yalnız bu gece çok geç oldu yarın tek tek bakarım tum resımlere.Şuanlık yeni dogdugunda 3 aya kadar giyilebileceklerden alsam yeterli 3 aydan sonra diğerlerini almaya başlarız inş.
Evet baktım sizin başka ekleyeceğiniz 0 3 ay kız bebek varmı acaba ? Bugün giremedım hiç, yarın akşam ancak girebilirim seçtiklerimi eklerim buraya duranları söylersiniz bana :) Yeni eklerseniz onlarıda görmek isterim.baktınız mı?
birtek tulumdan emin degilim ama duruyor galiba. dediğim gibi aceleniz yoksa salı günü temizlik var evde yüklüğümü boşalcam eşyalerı ayarlıcam hemde yenileri ekliycem. bunların hepsi 0-3 ay. zaten çogu etiketli etiketli olmayanlarda ya bir giyildi ya 2. fiyatta 44. 5 yapıyor patiği saymadım hediyem olsun. 38 lirada fiyat olsun. aldıklarınızın çoğu etiketli çünkü ve ona ragmen cok uygun tutmustum fiyatlarını. yinede baska begendikleriniz varsa soyleyin yardımcı olayım. açıkcası ürün arttıkça fiyatta daha yardımcı olurum. elimden çıksın istiyorum çünkü. ayrıca astronot ve puantiyeli elbise hariç hepsi 184 tutuyor bn hepsini 142 liraya veririm ve üstüne burda gözükmeyen çorap, kilotlu çorap zıbın da eklerim. ki çorap deyip geçmeyin walla hepsi kaliteli ve yeni durumda onlarda en az 20 lira eder satılsa:) sadece evde saklaması zor oluyor birde çocukların ihtiyaçları gün geçtikçe artıyorŞunlar kaç aylıklar toplam ne kadarlar hangileri duruyor birde :)
Eki Görüntüle 1343465 Eki Görüntüle 1343466 Eki Görüntüle 1343467 Eki Görüntüle 1343469 Eki Görüntüle 1343470 Eki Görüntüle 1343471 Eki Görüntüle 1343472 Eki Görüntüle 1343473 Eki Görüntüle 1343474 Eki Görüntüle 1343475
tamamdır siz ekleyin ben salı akşamı burda olacagım eklediklerinize göre eleme ekleme yaparım tekrardan hesaplarız salı gunu tamamlarız alısverişi.birtek tulumdan emin degilim ama duruyor galiba. dediğim gibi aceleniz yoksa salı günü temizlik var evde yüklüğümü boşalcam eşyalerı ayarlıcam hemde yenileri ekliycem. bunların hepsi 0-3 ay. zaten çogu etiketli etiketli olmayanlarda ya bir giyildi ya 2. fiyatta 44. 5 yapıyor patiği saymadım hediyem olsun. 38 lirada fiyat olsun. aldıklarınızın çoğu etiketli çünkü ve ona ragmen cok uygun tutmustum fiyatlarını. yinede baska begendikleriniz varsa soyleyin yardımcı olayım. açıkcası ürün arttıkça fiyatta daha yardımcı olurum. elimden çıksın istiyorum çünkü. ayrıca astronot ve puantiyeli elbise hariç hepsi 184 tutuyor bn hepsini 142 liraya veririm ve üstüne burda gözükmeyen çorap, kilotlu çorap zıbın da eklerim. ki çorap deyip geçmeyin walla hepsi kaliteli ve yeni durumda onlarda en az 20 lira eder satılsa:) sadece evde saklaması zor oluyor birde çocukların ihtiyaçları gün geçtikçe artıyor
duruyorDiğer sayfda paylaştıgınız uyku seti duruyor mu acaba ?
19. ssayfadan itibaren olanlar dvamıda gelicek erkk çocuk ve kız bebekŞu an da hangi ürünler satışta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?