• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El (syf 24)ÇANTA-EMZİRME ÖNLÜĞÜ-ÇOOOKÇA KIYAFET-YEPYENİ(50PRÇA)-KIZ BEBEK-BEBEK TAŞIMA-TOPLU 140TL Bi b

arkadaşlar sahah toplantım ar oğlum uyandı:) yarın ayarlıyım hepsini. siterdede açarım hem.fiyatada yardımcı olurum

Benim oğlum da uyandı şimdi uyuttum derken musluk su akıtıyor amaninnn kabus...seçtiklerimin içinden seçicem tekrar bilginiz olsun çok tutar hepsini alamam şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Kalın kumaslı olanın yandan cekılmıs fotosu ile email adresinizi özel mesaj oalrak yollayabilirseniz ben talibim (resim eşim için) :)

Bir de 22 mi 23 mü numarası :)
Haber bekliyorum.

Sevgiler
Eki Görüntüle 911616

Son düzenleme:
Merhaba,

Kalın kumaslı olanın yandan cekılmıs fotosu ile email adresinizi özel mesaj oalrak yollayabilirseniz ben talibim (resim eşim için) :)

Bir de 22 mi 23 mü numarası :)
Haber bekliyorum.

Sevgiler
Eki Görüntüle 911616

mail vermemişsin buraya yükleyeyim. numara 22 ama oğlun 23 giyiyorsa normalde çok rahat olur. benimki 24-25 giyiyor. conversi 23 numara

Merhaba nike 24 numara giyiniyoruz 0-3 ay icin hediyelige uygun farkli birkac urunle beraber converse ayakkabi almak istiyoruz, uygun mu acaba?

Merhaba nike 24 numara giyiniyoruz 0-3 ay icin hediyelige uygun farkli birkac urunle beraber converse ayakkabi almak istiyoruz, uygun mu acaba?

canım ben diğer arkadaşın ürünüyle seninkileri karıştırdım kusuruma bakma,bahdsettiğim takım satıldığı için ben vazgeçtim cnm,haberin olsun,iyi satışlar

canım bnce alma çünkü denk gelse bile çok kısa süre giyer niketa 23 giyiyor olsaydı tavsiye ederdim. ama 0-3 aya hediyelik etiketli birkaç ürün var resimlere bak istersen

$DSC04098.jpg

Bu salopet için iki beden yazmışsınız..
Büyük olan bedeniyle ilgileniyorum fiyatı ve kullanım durumu nedir?
Satılmayan converse'e talibim..
İkisi için bir fiyat verir misiniz?

arkadaşlar artık özelden msj yazabiliyorum özel msj gönderebilirsiniz. birde toplu alımda inmdirim yapıyorum ama olan fiyatların yarısınada inemem. zaten ürünler gördüğünüz gibi çok yeni. makul pazarlıklar için yazın lütfen kimseyi geri çeirmek istemem. ayrıca gönderimlerde ufak tefek hediyelerim olacak:)

3 tl olanlardan 2 ve 3. resimdeki şortları 5 tl olanlardan 8. resimdeki mavi kapşonlu yeleği 7,5 tl olanlardan 2. resimdeki grili gömlek yelek olanı 10 tl olanlardan 8. resimdeki tulumu istiyorum oğlum 7 aylık bunların hepsi birlikte almak istiyorum eğer satılan varsa içlerinde hepsi kalsın sonuçta kargo da ödecem.Haber verirsen sevinirim.Hayırlı satışlar özelden de atmıştım burdan da yazayım dedim...

arkadaşlar toplu alımda güzel indiri yapıyorum. ayrıca hediyeler veriyorum. elimde eşya daha çok ama yüklemeye üşendim artık. o yüzden onlarıda hediye gönderiyorum

Back