• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El (syf 24)ÇANTA-EMZİRME ÖNLÜĞÜ-ÇOOOKÇA KIYAFET-YEPYENİ(50PRÇA)-KIZ BEBEK-BEBEK TAŞIMA-TOPLU 140TL Bi b

biraz kafam karıştı şimdi bakıyım hesaplıyım olurmu. bu arda oğlun kaç aylıktı. ona göre tavsiyede bulunabilirim. elimde birde astronot mont ve uyku tulumu var

astronot yepyeni durumda mavi renk. 68cm yazıyor etiketinde. bende 40 çıktıktan sonra kullanmaya başladım. 6 aylık olana kadar kullandım ara sıra ama bizim burası set kış olduğundan pek çıkamadık:)

arkadaşlar bunlarda yepyeni ama koliledim kaldırdım malum yeniden hamileyim eşimi bekliyorum çıkarıcak yükliycem. bunlar satılırsa bnde pembe alacağım hatta elinizde kız için eşya varsa takas yapalım

3 ve 7 lcw marka, sıfı gibi hatta oğlum çok zayıf ve uzun olduğundan kot tulumu hevesim geçsin diye 1-2 defa giydirdim. 5-6 bücürük marka. biz 70er tlye aldık. 5 numarda yeniden farksız ama 6 numaranın ceketi makinaya attığımdan biraz yıpranık. ama kesinlikle öyle eski durmuyor. nedenini bnde anlamadım. pantolonunda bişi olmadıda ceket çift kat olduğundan herhalde. birde oğlum uzun olduğundan onun pantolonunun payını kullanıp uzattım:) siz yine kısaltabilirsiz uzun gelirse sonrada açarsınız. kat izi olmuyor. hepsi toplamda 3-4 kez giyildi. kız bebeğim olacak ona eşya almak için satıyorum yoksa oğlum 2,5 yaşında ben bunları 2. çocuğuma die saklamıştım. eskilerimi hayır etmiştim. ama nap kızım olcak:)
converselere gelince onlar zaten etiketli kutusunda orjinal

arkadaşlar çoğunu 2. çocuğuma saklıyordum. oğlum 26 aylık. 2. 5 aylık hamileyim ama kızım olacak. bunları satıp bende kız bebek içinm eşya alacağım. inanın eskiyenleri hep dağıtmıştım. bunların bir kısmı etiketli çoğuda az kullanılmış. kız bebeğe olacakları ayırıdım. ama oğlumda çok abarmışım. birde oğlum çok aşırı hızlı uzadı o yüzden çoğu yeni kaldı:)

biraz kafam karıştı şimdi bakıyım hesaplıyım olurmu. bu arda oğlun kaç aylıktı. ona göre tavsiyede bulunabilirim. elimde birde astronot mont ve uyku tulumu var

tek tek sorayım sende tek tek cevapla canm benm :9: şimdi 1.) o dönence mi dönence ise asılan yeri nerde
2.) lacivertli takım kaç cm içindeki gömlek uzun kol mu ve neden 2 beden birden yazmışın yani neden hem 9 12 12 18 yazmışın yazın giydirilir mi yani kalın mı
3.)şapkalardan sadece yuvarlak olanı alsam olmaz mı bide yuvarlak olan kaç yaş için

:1:

1. dönence evvet ikeadan aldım istersen ordan da baksan resmine. ürünleri geri kaldırıdımda şimdilik tekar çekmiyeyim dedim:)
2. laciert takım uzun kollu ama keten. ürünlerin bazılarına 2 beden yazdım çünkü oğlum hızlı uzamasına rağmen o aylarda giydirdim.pantolonunda pay vardı açtım iz yapmıyor zaten keten olduğundan.
3. şapkalardan yuvarlak olanı 1 yaşına kadar kullanabilirsin sana olmaz. bence.
4. convvverselerden biri ince zaten. terletmez. birde mecburen kapalı ayakkabı giydirdim ben ayakları sürter filan die. spor ayakkabıya göre çok daha kullanışlı
5. lcw botlar şimdi olur ama baştan söyliyim onlar biraz eskidi. yani renk beyaz olduğundan. ama sıfırda alsan hemen kötü olur.onları 5tlye bile veririm. eskidi die

1. dönence evvet ikeadan aldım istersen ordan da baksan resmine. ürünleri geri kaldırıdımda şimdilik tekar çekmiyeyim dedim:)
2. laciert takım uzun kollu ama keten. ürünlerin bazılarına 2 beden yazdım çünkü oğlum hızlı uzamasına rağmen o aylarda giydirdim.pantolonunda pay vardı açtım iz yapmıyor zaten keten olduğundan.
3. şapkalardan yuvarlak olanı 1 yaşına kadar kullanabilirsin sana olmaz. bence.
4. convvverselerden biri ince zaten. terletmez. birde mecburen kapalı ayakkabı giydirdim ben ayakları sürter filan die. spor ayakkabıya göre çok daha kullanışlı
5. lcw botlar şimdi olur ama baştan söyliyim onlar biraz eskidi. yani renk beyaz olduğundan. ama sıfırda alsan hemen kötü olur.onları 5tlye bile veririm. eskidi die

Ben bu ürünler satılmadıysa siteden taksitle alabilirim,peşin alamıcam çok alışverişim oldu.

Eklentiler

• $DSC04149.jpg
    $DSC04149.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 77
şapkalardan tek yuvarlak olanı istiyorum oğlumun kafasına göre bulamamıştım çoooooooook bol geliyolardı olur diye düşünüyorum mavi olanda olabilir beyazdan var bende başkası alır belki bide uyku tulumunun resmi var mı

Back