Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyku tulumu biraz yıprandı ama temiz 3 tl
biraz kafam karıştı şimdi bakıyım hesaplıyım olurmu. bu arda oğlun kaç aylıktı. ona göre tavsiyede bulunabilirim. elimde birde astronot mont ve uyku tulumu var
convverse için de yazmışsın sanırım.düşünüyorsan topluca ayarlarız
1. dönence evvet ikeadan aldım istersen ordan da baksan resmine. ürünleri geri kaldırıdımda şimdilik tekar çekmiyeyim dedim:)
2. laciert takım uzun kollu ama keten. ürünlerin bazılarına 2 beden yazdım çünkü oğlum hızlı uzamasına rağmen o aylarda giydirdim.pantolonunda pay vardı açtım iz yapmıyor zaten keten olduğundan.
3. şapkalardan yuvarlak olanı 1 yaşına kadar kullanabilirsin sana olmaz. bence.
4. convvverselerden biri ince zaten. terletmez. birde mecburen kapalı ayakkabı giydirdim ben ayakları sürter filan die. spor ayakkabıya göre çok daha kullanışlı
5. lcw botlar şimdi olur ama baştan söyliyim onlar biraz eskidi. yani renk beyaz olduğundan. ama sıfırda alsan hemen kötü olur.onları 5tlye bile veririm. eskidi die
Ben bu ürünler satılmadıysa siteden taksitle alabilirim,peşin alamıcam çok alışverişim oldu.