arkdaşlar benim merak ettiğim dikiş izi kalıoyor mu? cevaplarınıı bekliyorum!
Canım selam, diger taraftaki cevabını okudum, ben de dogumdan korktum simdikaydirigubbakcemile3 naniknanik İzlerin kalmaması imkansız cnm cunku dunyanın hicbiyerinde nester izini tamamen geciricek bi teknoloji yok, oyuzden en uygununu secmek lazım iste, gogus ucu izi en az belli olanmıs, orası kahverengi oldugu icin bi bakıma gizleniyormus yani, eger bekar olmasaydım ve ileride cocuk dusunmeseydim kesinlikle gogus ucunu secerdim mesela ben..Koltuk altı da cok az kalıyormus, o bolge kıvrımlı oldugu icin orda da iyi gizleniyormus, ama iyileşme sureci daha zor ve uzun iste..Meme altında ise; benim suan 2 ay oldu, sertlik hala var ama hergecen gun siliklesiyor, hatta bazen ilk haline gore okdr silik geliyor ki iz kalıcagını bilmesem ay bunlar tamamen gecicek derim, ama 1sene sonra nasıl gozukucek bilemiyorum tabi, inş çatlak gibi durur:Saruboceq:hihoyyyt Grsz canım, sevgiler..
tesekkür edrim tatlımgercekten tecrübelerine inanılmaz önemsiyorum.bakalım ne olacak... işte biz kadınlar herseyin kusursuz olmasını isteriz ya... ondan sordum.. okadar da iz kalıversin yani.dimi! bişi olmas!doğum konusunda sen bana bakma o benim tek fobim!aslında hep diolar korkulacak bişi yok! sonra nekadar zor hamilelik de gecirsen, doğumun nekadar zor daolsa... bebeğinin yüzünü görünce, onun küçüçük ellerinle parmağını sardığını hissetmek herseye değer!a.skendine çok ii bak!
samyeli 2009 teşekkürler cnm ben şu an 1 ayı yeni doldurdum ve unuttum ameliyat olduğumu hiç bir hareketimde kısıtlama yok gayet rahat yatabiliyorum ve yumuşuyolar:) cnm 3 gün dinlenmen lazm istesende pazartesi gidemezsin gitsende sıkıntı yaşarsın çnkü ilk 3 gün özellikle yatıca protezlerin yerleştiğini hissediyorsun ve oh çekiyorsun. kasaltı daha uzun iyileşme süreci kasüstünde kollarını ilk gün bile hareket ettirebilirsin ama bu alternatifler tabiiki senin göğüs yapına bağlı. ayrıca arkadaşlar yazmış çok küçüldü diye ama ben ameliyatın ertesi günü ölçmüştüm ve bugunde ölçtüm hala aynı hiç bir değişme yok ki 1 ay oldu dediğim gibi.
doktor seçimi çok önemli ben doktorumu İsmail Kuran'ı tavsiye ederim. ne morluğum oldu ne kapsül ne başka birşey ve kendi göğüsümü büyüttü resmen aynı şeklim duruyor yuvarlak taktırmama rağmen. umarım biraz bilgi verebilmişimdir:)
kaç cc takıldı size ?meraba arkadaşlar bende 2005 te silikon yaptırdım ve yuvarlak olandan yaptırdım kas altı ve meme ucundan kestirdim gayet doğal ve güzel duruyor 75 bedendi şimdi 85 beden oldu yalnız bir sorun var ben protez büyüklüğünü seçerken hata yaptım ve 90 beden olmasını istiyordum en büyüğü sarkacak dedi doktorum orta olanını seçtim ve amelyat sonrası 6 ay bir sene kadar şişkinlik olduğu için ölçüden gayet memnundum ama şimdi göğüslerim istediğimden küçük duruyor ve doktor bana keşke bir büyüğünü yaptırsaydın diyor o ara karar vermek zor oluyor ve kesinlikle kim ne derse desin kendi istediğinizi yapın arkadaşlar sonra benim gibi pişman olmayın
Merhaba arkadaşlar;
Ben de bir ay önce ameliyat oldum. Şu anda süperim, ilk bir hafta biraz ağrılı tabii. Arkadaşlar meme başı mı? meme altı mı? diye tereddüt etmişler. Benim doktorum meme altından koydu. Yeni trend buymuş. 4 cm kesti meme altından, izim gözükmüyor bile. Doktorum 300 cc anatomik protezi subfasyal denen metodla koydu. Ama 300 cc bile az gibi geliyor. O kadar memeye hasretmişim ki. Ameliyat olmayı düşünenler kesinlikle bekletmeyin, insan çok mutlu oluyo[/QUOTE
Senihatoran öncelikle geçmiş olsun diyorum sana
beğendiğine sevindim darısı bizim başımıza diyorum:)
senın doktorun kım acaba?
Pikolata, hastanade istersen 1 gün kalabiliyorsun istersen çıkıyorsun ama ben kalman taraftarı olurum çünkü tansiyonunun fln sürekli kontrol ediyorlar..sonuçta narkoz alıyorsun 1 gece kalmak en iyisi...
Protez kayma olayı da tamamen doktor beceriksizliğinden kaynaklanan birşey, memeye tam olarak oturtulmayıp boşluk bırakarak memeye yerleştirilen silikonlar dönebiliyormuş..tabi yuvarlak silikonda böyle bir itimal yok..dönse bile nolcak sonuçta zaten yuvarlak...:)
(bu arada yuvarlak protezlerin fiyatı damla protezlerden daha ucuz)Yarın dikişlerimin alınması için tekrar doktoruma gidicem, bu soruları tekrar sorar size geri dönerim arkadaşlar...umarım dikişlerim kapanmıştır
Damla silikonun kaymasının sebebi dr cebi iyi açamamasıyla ilgili ii ve bu konuda tecrübeli bir cerrehta böyle bir problemle karşılaşılmaz. yani dr un açtığı cep küçük olmıcak ki silikon sıkışmasın buyukte olmamalı ki
kaymasın. Masaj da dr kararı yani ameliyat durumuna göre dr öneriyor kimiside önermiyor.
ist da arkadaşlarının yaptırdığı dr bizle paylaşırsan sevinirma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?