• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sweetlyy'nin çeyizcikleri :)

sweetlyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.536
242
113
kızlar bunlarda benim çeyizlerim :)

english home mutfak takımım ve aksesuarlarım

nevresimlerim yatak örtülerim pikem örgü battaniye setim

olmazsa olmaz tupperwarelerim :)

kütahya porselen günlük yemek takımım

karaca misafir yemek takımım

misafir ve günlük çatal bıçak setim

buzdolabım çamaşır makinem

kahve fincanlarım ve kahve bardaklarım

seramik ve çelik tencere takımım

karaca kek setim

çerezliklerim

zeytinliğim ve kepçe setim

paşabahçe reçellik tereyağlık ve borcamlarım tuğralı bardaklarım

tuvalet kağıtlığım çay kutum kek fanusum ve bardak altlıklarım

ütüm

bunlarda cicilerim :12:

Eklentiler

• $images (7).webp
    $images (7).webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
'içeriğe ekle' kısmı var eklenti yaptığıun sayfada canım, onu yaptın mı? Yapmadıysan bi de öyle dene, o şekilde görünmesi lazım.

Sorun çözülmüş sanırım resimler gözüküyor canım.
Maşallah çeyizlerin çok güzel.
tupperwareleri Bende çok seviyorum.
Hepsini mutlulukla kullanman nasip olsun canım :16:

bunlarıda bugün aldım

english home bardak altlığım

cookplus bıçak setim
aslında tam olarak böyle değil dışı siyah ve desenler var bide bıçakların takıldığı yer çok farklı kendinden bileyici özelliği varmış

bernardo kek kalıplarım

canım hepsi çok güzel ama ben özellikle dekupajlı olan ahşap objeleri merak ettim :16:
kendin mi yaptın yoksa sipariş üzerine mi yaptırdın :26:

hayırlı olsun topiğin canım hepside güzel kek fanusuna bayıldım ama harika güle güle kullan:16:

canım hepsi çok güzel ama ben özellikle dekupajlı olan ahşap objeleri merak ettim :16:
kendin mi yaptın yoksa sipariş üzerine mi yaptırdın :26:
cnm tam kendim yapmak için işlem görmemiş halini sipariş verirken yapan birini buldum bende bu kadar iyi yapamam diye vazgeçtim.ama evimde kendi yaptığım bi iki objenin olmasını istiyorum hala vazgeçmiş değilim :1:

hayırlı olsun topiğin canım hepside güzel kek fanusuna bayıldım ama harika güle güle kullan:16:
teşekkür ederimmmm :31:

bu da arkadaşlarımın doğum günü hediyesi benim tarzım değil ama manevi değeri büyük :16:

bu da süzgeçim :16:

bu ütü masasını da istiyorum ama çok pahalı yaa nişanlımı ikna etmem lazım :19:

canım o ütü masasını ben kervan'da mı english homeda mı ne gördüm çok kullanışsız bi şey bence. ütü yapmak işkenceye dönüşebilir. ütü masası kısmının katlandığı yerde ütü yapmak çok zor bence.... bi de sağlam değil gibi göründü gözüme tabii yine de sen bilirsin... yakından bi gör istersen...

canım o ütü masasını ben kervan'da mı english homeda mı ne gördüm çok kullanışsız bi şey bence. ütü yapmak işkenceye dönüşebilir. ütü masası kısmının katlandığı yerde ütü yapmak çok zor bence.... bi de sağlam değil gibi göründü gözüme tabii yine de sen bilirsin... yakından bi gör istersen...
tmm cnm çok teşekkür ederim yakından da bi bakıyım :16:

Back
X