Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim teşekkür ederim o yatak örtüsü gelin home dan erguvan triko set içinde örgü battaniyeside varİkinci yatak örtüne bayıldım toz pembe gibi duran örgüyü andıran ,nereden aldığını sorabilir miyim ?
Tüm eşyalarında çok güzel mutlu ,sağlıklı günlerde kullan canım![]()
teşekkür ederim cnmmcanım son aldıklarını da güle güle kullan![]()
canım güle güle kullan hepsi harika![]()
kızlaaar çok teşekkür ederim..askılığıma bende bayıldım çook şekeerSon cicilerin hayırlı olsun askılığın gerçekten çok tatlı
cnm benim teşekkür ederim o yatak örtüsü gelin home dan erguvan triko set içinde örgü battaniyeside var
mutlaka bak cnm bn hiç sevmem dantelli şeyleri ama herkes çeyizin olmazsa olmazı diyince öylesine bakarken gördüm bu takımı veee vuruldumGelin Home şimdi internet sitesinden baktım .. Bayıldım ben bunların hepsine mutlaka bende bunlardan almalıyım![]()
mutlaka bak cnm bn hiç sevmem dantelli şeyleri ama herkes çeyizin olmazsa olmazı diyince öylesine bakarken gördüm bu takımı veee vuruldumçok beğenerek almıştım
cnm ben manisadayım ordan aldım çeyiz ürünleri satan bi mağazadan.ailem istanbulda herşeyimi ordan almaya çalışıyorum hem çok daha uygun.kolay bulursun yani hemde uygun fiyata alabilirsinKonuyu belki uzattım biliyorum ama kusuruma bakmazsan birde nereden aldığını sorsamMerkezi Avcılarda imiş ,ve bize inanlmaz yakın ben oraya gitsem bulurum sanırım :44:
tşk ederim cnm evet bende zor olcağna karar verdim çokda pahalı zaten o kadar para verip rahat ütü yapmak isterimHayirlisiii olsunnn cok guzell
utu masasini begendim ama utu yaparken zor olurrr
cnm ben satıyorum tupper istersen sen almak istedklerini söyle kargoyla yollarım sana nerde olursan ol özelden mesj atablrsn banabir de tupperları nerden alıyosunuz ?tupper satan bulsam alıcam da bir tanecik tupperım yok :/