- 20 Eylül 2013
- 7.505
- 16.359
- 448
- 41
300 aldim2001300
Kalan 1000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 aldim2001300
Canım ne güzel esmaların anlamı içinde paylaşımda bulunuyorsun çok teşekkürler. Bu aralar Ya Malikel-Mülk Ya Zel-Celali Vel ikram esmasını çekmeye gayret ediyorum. Günlük zikirlerime ekledimBu cok kıymetli bi esma bak,
Dua ederken bu esmayı kullanın diyor Peygamberimiz sav hadiste![]()
İlmimi arttirmak icin anlamlarini arayip size de yazayim istiyom, olan bilgiyi paylasmaya çalışıyoruz, memnunsan ne mutluCanım ne güzel esmaların anlamı içinde paylaşımda bulunuyorsun çok teşekkürler. Bu aralar Ya Malikel-Mülk Ya Zel-Celali Vel ikram esmasını çekmeye gayret ediyorum. Günlük zikirlerime ekledim![]()
Memnun olmam mı canım Allah razı olsun sayene bizde öğreniyoruzİlmimi arttirmak icin anlamlarini arayip size de yazayim istiyom, olan bilgiyi paylasmaya çalışıyoruz, memnunsan ne mutluAllah ibadetini, dualarini kabul eylesin.
![]()
200 aldım kalan 800300 aldim
Kalan 1000
Anlamını şuraya not düşsemCanım ne güzel esmaların anlamı içinde paylaşımda bulunuyorsun çok teşekkürler. Bu aralar Ya Malikel-Mülk Ya Zel-Celali Vel ikram esmasını çekmeye gayret ediyorum. Günlük zikirlerime ekledim![]()
100 aldim.500 aldım kalan 2500
100 aldim.100 aldım kalan 2300