• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Swarm sorunsalı

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
26
Herkese iyi akşamlar,öncelikle dert değil ama fikir almak istedim

Şimdi biliyorsunuz swarm gibi bir uygulama var,ordan biri bana mesaj atmıştı,sanırım mekanda beni görmüş,genelde tanımadığım insanlardan gelen mesajlara yanıt vermem ama o gün canım sıkkındı bende yanıt verdim,neyse normal bir muhabbet geçti aramızda,işin sorun olan kısmı şu başlarda hiç sallamıyordum ama bu yazan kişi aklıma takılmaya başladı,kendisi de zaten görüşmek istiyor ama aramızda tam 11 yaş var,adamı stalk ettim biraz böyle beyefendi bir kişiliği var gibi ama bir yandan da güven vermiyor gibi,güzel yaşayan imkanları olan biri acaba bundan mi etkilendim diyorum alakası yok,yakışıklı da değil,böyle şeyler yapan kızları kınardım internetten birileri ile konuşan şaka maka adam kafama takılıyor,ne yapsam acaba swarm ı silsem mi tümden??

Bence de silin, o yaşta olup bekar olup ortamları swarmda paylaşan ergen ruhlu bir erkek olma ihtimali yüksek hele ki arada 11 yaş var... Niyeti genç kız ayarlamak olabilir yüksek olasılıkla.

Aslında benim yaşım biraz küçük 0 29 yaşında şu an :( bende öyle tahmin ediyorum hemen görüşmek istedi çünkü,iste tam aklıma geldiği anda o da mesaj atıyordu bu bi kaç kere tekrarlandı bende bunun üzerine saçmaladım galiba,bir videosuna denk geldim youtube da işiyle ilgili ondan da etkilenmiş olabilirim,koskoca üniversiteye giden kız oldum açtığım konuya bak :(

Aslında benim yaşım biraz küçük 0 29 yaşında şu an :KK43: bende öyle tahmin ediyorum hemen görüşmek istedi çünkü,iste tam aklıma geldiği anda o da mesaj atıyordu bu bi kaç kere tekrarlandı bende bunun üzerine saçmaladım galiba,bir videosuna denk geldim youtube da işiyle ilgili ondan da etkilenmiş olabilirim,koskoca üniversiteye giden kız oldum açtığım konuya bak :KK43:
Aman aman uzak dur, garanti kart zamparanın teki olacak bu. Muhtemelen o youtube işinden etkilendin, o yaşta gönül biraz serseri oluyor :) İyi niyetli yaklaşmış olma ihtimali yok bence. Sil uygulamayı, öncesinde adama da engeli çak uygulamadan gitsin.

Sen 18 o 29 yaşında öylemi? Uzak dur uzak .senin dediğin programı bilmem anlamam hatta hiç duymadım ama ne ise sil onu.30 yaşındaki adamın 18 yaşındaki kızla işi olmaz.

Sen 18 o 29 yaşında öylemi? Uzak dur uzak .senin dediğin programı bilmem anlamam hatta hiç duymadım ama ne ise sil onu.30 yaşındaki adamın 18 yaşındaki kızla işi olmaz.

Bulunduğunuz yeri belirtmek için kullanılan bir program,ve çok haklısınız ben böyle şeyleri hiç sevmem sosyal medya da çok aktif de değilim ama böyle bişey oldu iste bende şaskinim zaten o beni 24 25 yaşında zannetmiş

Aman aman uzak dur, garanti kart zamparanın teki olacak bu. Muhtemelen o youtube işinden etkilendin, o yaşta gönül biraz serseri oluyor :) İyi niyetli yaklaşmış olma ihtimali yok bence. Sil uygulamayı, öncesinde adama da engeli çak uygulamadan gitsin.

Neden görmek istiyorsun beni dedim çok merak ediyorum bir kahve içelim vs dedi,çok da yazismadim zaten,numarasını verdi ama aramadım,aramayı düşünmüyorum

Konu sahibi kacin. 30 yasinda kart adam 18lik ariyor sapik midir nedir, normal degil kesinlikle silin o hesabi

Seni 24 25 yaşında sandım nasıl 19 yaşında olursun vs dedi yinede haklısınız o belki bir sürü kişiye yazıyor,etkilenen benim,oturup bunu da analiz etmeye çalıştım,acaba güzel yaşadığı imkanları iyi olduğu için mi etkilendim alakası yok,tuhaf bir durum

Seni 24 25 yaşında sandım nasıl 19 yaşında olursun vs dedi yinede haklısınız o belki bir sürü kişiye yazıyor,etkilenen benim,oturup bunu da analiz etmeye çalıştım,acaba güzel yaşadığı imkanları iyi olduğu için mi etkilendim alakası yok,tuhaf bir durum
Iyi niyetli degil bence etrafinda kadin da yok. Yani dusunun normal bir sosyal hayati olan biri neden internetten medet umsun? Hani tesadufen tanisirsiniz ona bir sey diyemem ama ben boyle durumlari hos karsilayamiyorum. Bazi erkeklerin de dusunceleri o kadar igrenc ki, inanin iyiliginiz icin yaziyorum o adamla iletisim yollarinin hepsini kapatin bence.

Iyi niyetli degil bence etrafinda kadin da yok. Yani dusunun normal bir sosyal hayati olan biri neden internetten medet umsun? Hani tesadufen tanisirsiniz ona bir sey diyemem ama ben boyle durumlari hos karsilayamiyorum. Bazi erkeklerin de dusunceleri o kadar igrenc ki, inanin iyiliginiz icin yaziyorum o adamla iletisim yollarinin hepsini kapatin bence.

Isı dolayısı ile çok kadın olmayabilir çevresinde işi de çok çalışmasını gerektiriyor,didik didik ettim adamı,babasının adını bile buldum,çoğu zaman da farklı kadınlarla gidiyor zaten mekanlara:(

Ve üzülerek çok haklısınız

Isı dolayısı ile çok kadın olmayabilir çevresinde işi de çok çalışmasını gerektiriyor,didik didik ettim adamı,babasının adını bile buldum,çoğu zaman da farklı kadınlarla gidiyor zaten mekanlara:KK43:

Ve üzülerek çok haklısınız
Yorumlarinizdan birinde okudum, universiteye gidiyormussunuz sanirim. Ne kadar guzel iste bol bol yasitlarinizla flort edin, iliski kurun vs. Gercek hayat daha guzel inanin, her seyin sanalligindan ben cok yoruldum.

Yorumlarinizdan birinde okudum, universiteye gidiyormussunuz sanirim. Ne kadar guzel iste bol bol yasitlarinizla flort edin, iliski kurun vs. Gercek hayat daha guzel inanin, her seyin sanalligindan ben cok yoruldum.

Evet üniversiteye gidiyorum benimle ilgilenen ler de var ama ilgimi çekmiyorlar:(

Back
X