Gelinlik Modelleri swaraovskili gelinliğim...

ben cok begendim,gelinliginizin bir tarzi var.Cok asil.Uzerinizde resmini de eklediniz mi?Ilk sayfada gormedim ama diger sayfalari kontrol edeyim.
Mutluluklar diliyorum

Resminizi gordum, turbaninizda tek kelime ile harika duruyor.Gordugum en guzel tesetturlu gelinliklerden biri

bence gelinliliğin gerçekten çok güzel tesettürlü biri olarak hayalimdeki gelinliği diktirmişsin ve mükemmel olmuş yorumları okudum bazıları pelerinin olmadığını gelinliği kapattığını söylemiş maalesef bu devirde tesettür artık sadece başı kapatıp diğer yerleri açıp belli etmeye döndü ben allah rızası için kapandım millete gösteriş olsun diye değil ve gelinliğimide aynı bu şekilde yaptıracağım milletin ne dediğini takmayın gerçekten mükemmel ve size çok yakışmış rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah

Resminizi gordum, turbaninizda tek kelime ile harika duruyor.Gordugum en guzel tesetturlu gelinliklerden biri
Çok teşekkür ederim, pek kolay beğenen biri değilimdir, burda benimle aynı zevkten birilerinin olduğunu görmek çok keyifli. Saolun :)

allah razı olsun, siz de inşallah, hayalinizdeki gelinliği huzur ve mutlulukla giyersiniz. inançlarımızın kaynağı insanlar olmadığı için şekillendirilmesinde de insanlar söz sahibi olamaz kanaatini taşıdığımdan gözümü bile kırpmadan diktirdim pelerinimi. bunu dindarlığın değil direk tesettürün bir parçası olarak kabul edersek tartışmanın yersiz olduğunu anlarız zaten :) Sizi de Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…