• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri swaraovskili gelinliğim...

tataaaam :52:
taze gelinbaşlarım hizmetinize sunulmuştur:23:
ps den ümidim kesilince minenesciğimin tavsiye ettiği yöntemle işi hallettim. Spreyleri yüzüme yüzüme sıkmak biraz gücüme gitti ama :27::1::37:
Bu aparattan dolayı gelinliğimin yaka kısmını boş bırakmıştım. Umarım beğenirsiniz, sevgiler :23:

$gb1.jpg $gb2.jpg $gb3.jpg

Son düzenleme:
Kuzum şöyle boydan bir foto da yükleseydin ya :D Üstüne giydiğin şey de kibarmış, beğendim. Başın gelinliğinle uygun olmuş, duvağını enseden taksan ben daha çok beğenirdim ama gayet güzelsin...Allah mesut etsin...

çok çok çok güzel olmuşsun cnm

ama boydan ve yakından fotolar eklersen daha net anlıcaz
hem üstüne giydiğin beyaz pelerin tarzı şeyden gelinlik gözükmüyo bile

daha yakın ve detaylı resim yüklersen çok memnun oluruz cnm

Kuzum şöyle boydan bir foto da yükleseydin ya :D Üstüne giydiğin şey de kibarmış, beğendim. Başın gelinliğinle uygun olmuş, duvağını enseden taksan ben daha çok beğenirdim ama gayet güzelsin...Allah mesut etsin...
çok teşekkür ederim, en güzelleri sizin olsun duvağım şifon değil tül olduğu için bi de tacımla daha konsept durudğu için böyle tercih ettim :) Pelerini de dışarıda pardesülü olduğum için gelinliği kapasın diye diktirdim, yabancıların olduğu durumlarda kullandım, nikahtan sonra çıkardım :) darısı başına

çok çok çok güzel olmuşsun cnm

ama boydan ve yakından fotolar eklersen daha net anlıcaz
hem üstüne giydiğin beyaz pelerin tarzı şeyden gelinlik gözükmüyo bile

daha yakın ve detaylı resim yüklersen çok memnun oluruz cnm
canım gelinliğin detaylı fotoları var birinci sayfada. Bunlar sadece gelinbaşı fotolarım :)
Bu fotolar aslında gayet yakın ve netti buraya yükleyince beter oldular ben de anlamadım..
çok tşekkürler:3:

minenesciğim 100 mesajım dolmadığı için sana cvp yazamıyorum bana tel yada mail adresi gibi bir iletişim bilgisi bırakırsan görüşelim inşallah, memnun olurum :)

azramervecim çok çok çok begendim :) asil bir gelin olmussun, tebrik ederim, mutlulugunuz daim olsun insAllah, ama arakadaslarinda dedigi gibi boydan da bir resim görmek istiyoruz yaa :)

maşallaaah tatlım hem tesettürlü hemde şık olunabileceginin ispatıdır cok begendim..

azramervecim çok çok çok begendim :) asil bir gelin olmussun, tebrik ederim, mutlulugunuz daim olsun insAllah, ama arakadaslarinda dedigi gibi boydan da bir resim görmek istiyoruz yaa :)
Çok teşekkür ediyorum, bugün belgsesel çekimler için Atatürk arboratumdaydık, fotolar çıksın
yüklerim bir tane yüce hatrınız için :)
maşallaaah tatlım hem tesettürlü hemde şık olunabileceginin ispatıdır cok begendim..
Çok teşekkü ederim, darısı bütün bekar arkadaşlarımın başına :3:

benım gelınlıgıme cok benzıyor.. gogus kısmındakı taslarla süsleme benımkınde daha fazla..etek kısmındakı taşlı iniş hoş durmamıs..alt taraf bıraz daha hareketlendırılıp aralara tas atılabılırdı.. benımkı oyleydı..cunku gelınlıgın ustu sade ..altıda dumduz ınınce basık durmus.. ama uzerınızde ust kısım cıdden guzel olmus..duvagı hıc begenmedım tavus kusu gıbı havada duruyor..pelerın se hıc gerek olmayan bır detay ..sızı anlıyorum ben de tesetturluyum fakat o gun sız gelınsıınız carsafta gıysenız herkesın gozu zaten sızde olacak.. pelerın gelınlıgı kapatmıs ve geneldekı hsolugu egale etmıs..bırde kaca mal oldugunu ogrenebılırmıyım ?

Son düzenleme:
benım gelınlıgıme cok benzıyor.. gogus kısmındakı taslarla süsleme benımkınde daha fazla..etek kısmındakı taşlı iniş hoş durmamıs..alt taraf bıraz daha hareketlendırılıp aralara tas atılabılırdı.. benımkı oyleydı..cunku gelınlıgın ustu sade ..altıda dumduz ınınce basık durmus.. ama uzerınızde ust kısım cıdden guzel olmus..duvagı hıc begenmedım tavus kusu gıbı havada duruyor..pelerın se hıc gerek olmayan bır detay ..sızı anlıyorum ben de tesetturluyum fakat o gun sız gelınsıınız carsafta gıysenız herkesın gozu zaten sızde olacak.. pelerın gelınlıgı kapatmıs ve geneldekı hsolugu egale etmıs..bırde kaca mal oldugunu ogrenebılırmıyım ?
Gelinlik ile ilgili eleştirilerinize uslübünüze katılmasam da saygı duyuyorum, yalnız pelerin için aynı şeyi söyleyemiyorum, pelerin benim estetik değil, dini bir tercihimdi ki bunu belirtmiştim, tesettürlü olduğunuzu söylemişsiniz ve "herkesin gözünün üstünde olma " gerçeğini bizzat ifade etmişsiniz; yalnız bu durmu söylediklerinizle bir çelişki olarak görüyorum; üstüme tamamen oturan ve bütün vücut hatlarımı ortaya çıkaran bir giysiyi normal bir günle giymekle düğünde giymek arasında bir fark görmüyorum ben, üstelik gelinliğime bu kadar emek verdikten sonra gözükmesi en çok benim işime gelirdi ki, bu sadece Allah rızası için yapılabilecek bir şeydi ve yapmak nasib oldu ve saygıyı hakediyor diye düşünüyorum.

Eski ve cansız kavramı kişiye göre değişir tabi de, taşlı bir gelinliğe cansız diyorsanız, dantelli gelinliklerin akibetini merak ettim, yani yanlış anlamayın, çünkü taş bu yani, ışıkta, flashta her ortamda parlıyor, ve biz bunun göz yormaması için uğraştık, yani tam tersi bir yönde kaygımız vardı onu söylemek istiyorum, kavramlar kişiye göre oldukça değişiyor demek ki, teşekkürler.

Benim gelinliğim pelerinli senin ki pelerinsiz. benim babam senin babanı döver gibi bişi olmuş :60:

Bence şık bir gelinlik iyi günlerde giy :nazar:

bu gelinliğe kabarık duvak yakışırdı yazacaktım ki kabarık duvak yaptırmışsın zaten,ben yakından üstünde görmeyince tam anlaşılmaz ama resimleri kafamda birleştirince çokk beğendiimmm

gelinliginiz gayet sik ve hos, duvaginizda tam istedigim gibi olmus, sizede cok yakismis ama keske boyle boydan bi resim yukleseniz zahmet olmazsa. :61:

allah sizi bi yastikta kocatsin ve darisi basima:34::34:

bu gelinliğe kabarık duvak yakışırdı yazacaktım ki kabarık duvak yaptırmışsın zaten,ben yakından üstünde görmeyince tam anlaşılmaz ama resimleri kafamda birleştirince çokk beğendiimmm
:)) Şifon duvakları da beğenirim ama ben de sizin gibi düşündüğüm için böyle yaptım Tşekkrler:3:

gelinliginiz gayet sik ve hos, duvaginizda tam istedigim gibi olmus, sizede cok yakismis ama keske boyle boydan bi resim yukleseniz zahmet olmazsa. :61:
Boydan resim işini unutmuştum bi bakıym bilgisayara ne var ne yok diye :) Teşekkürler :34:

allah sizi bi yastikta kocatsin ve darisi basima:34::34:
Amin, amin, sevin, evlenin, mutlu olun tüm gençler, tavsiye ediyorum:16:

Zarif ve güzel.Hayırlısıyla giymenizi ve çok mutlu olmanızı dilerim Rabbimden
Allah razı olsun, hayırlısıyla giydik, darısı tüm isteyenlerin başına, rabbim alın aklığıyla taşımayı nasib etsin:34:

Back