çok teşekkür ederim, en güzelleri sizin olsun duvağım şifon değil tül olduğu için bi de tacımla daha konsept durudğu için böyle tercih ettim :) Pelerini de dışarıda pardesülü olduğum için gelinliği kapasın diye diktirdim, yabancıların olduğu durumlarda kullandım, nikahtan sonra çıkardım :) darısı başınaKuzum şöyle boydan bir foto da yükleseydin yaÜstüne giydiğin şey de kibarmış, beğendim. Başın gelinliğinle uygun olmuş, duvağını enseden taksan ben daha çok beğenirdim ama gayet güzelsin...Allah mesut etsin...
canım gelinliğin detaylı fotoları var birinci sayfada. Bunlar sadece gelinbaşı fotolarım :)çok çok çok güzel olmuşsun cnm
ama boydan ve yakından fotolar eklersen daha net anlıcaz
hem üstüne giydiğin beyaz pelerin tarzı şeyden gelinlik gözükmüyo bile
daha yakın ve detaylı resim yüklersen çok memnun oluruz cnm
Çok teşekkür ediyorum, bugün belgsesel çekimler için Atatürk arboratumdaydık, fotolar çıksınazramervecim çok çok çok begendim :) asil bir gelin olmussun, tebrik ederim, mutlulugunuz daim olsun insAllah, ama arakadaslarinda dedigi gibi boydan da bir resim görmek istiyoruz yaa :)
Çok teşekkü ederim, darısı bütün bekar arkadaşlarımın başınamaşallaaah tatlım hem tesettürlü hemde şık olunabileceginin ispatıdır cok begendim..
Gelinlik ile ilgili eleştirilerinize uslübünüze katılmasam da saygı duyuyorum, yalnız pelerin için aynı şeyi söyleyemiyorum, pelerin benim estetik değil, dini bir tercihimdi ki bunu belirtmiştim, tesettürlü olduğunuzu söylemişsiniz ve "herkesin gözünün üstünde olma " gerçeğini bizzat ifade etmişsiniz; yalnız bu durmu söylediklerinizle bir çelişki olarak görüyorum; üstüme tamamen oturan ve bütün vücut hatlarımı ortaya çıkaran bir giysiyi normal bir günle giymekle düğünde giymek arasında bir fark görmüyorum ben, üstelik gelinliğime bu kadar emek verdikten sonra gözükmesi en çok benim işime gelirdi ki, bu sadece Allah rızası için yapılabilecek bir şeydi ve yapmak nasib oldu ve saygıyı hakediyor diye düşünüyorum.benım gelınlıgıme cok benzıyor.. gogus kısmındakı taslarla süsleme benımkınde daha fazla..etek kısmındakı taşlı iniş hoş durmamıs..alt taraf bıraz daha hareketlendırılıp aralara tas atılabılırdı.. benımkı oyleydı..cunku gelınlıgın ustu sade ..altıda dumduz ınınce basık durmus.. ama uzerınızde ust kısım cıdden guzel olmus..duvagı hıc begenmedım tavus kusu gıbı havada duruyor..pelerın se hıc gerek olmayan bır detay ..sızı anlıyorum ben de tesetturluyum fakat o gun sız gelınsıınız carsafta gıysenız herkesın gozu zaten sızde olacak.. pelerın gelınlıgı kapatmıs ve geneldekı hsolugu egale etmıs..bırde kaca mal oldugunu ogrenebılırmıyım ?
:)) Şifon duvakları da beğenirim ama ben de sizin gibi düşündüğüm için böyle yaptım Tşekkrlerbu gelinliğe kabarık duvak yakışırdı yazacaktım ki kabarık duvak yaptırmışsın zaten,ben yakından üstünde görmeyince tam anlaşılmaz ama resimleri kafamda birleştirince çokk beğendiimmm
Amin, amin, sevin, evlenin, mutlu olun tüm gençler, tavsiye ediyorumgelinliginiz gayet sik ve hos, duvaginizda tam istedigim gibi olmus, sizede cok yakismis ama keske boyle boydan bi resim yukleseniz zahmet olmazsa.
Boydan resim işini unutmuştum bi bakıym bilgisayara ne var ne yok diye :) Teşekkürler
allah sizi bi yastikta kocatsin ve darisi basima
Allah razı olsun, hayırlısıyla giydik, darısı tüm isteyenlerin başına, rabbim alın aklığıyla taşımayı nasib etsinZarif ve güzel.Hayırlısıyla giymenizi ve çok mutlu olmanızı dilerim Rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?