Gelinlik Modelleri swaraovskili gelinliğim...

seninkiler swarovski gibi duruyor bence orijinal olma ihtimali büyük. aman ne olursa olsun gayet güzel görünüyor sonuçta
Saolasın ya ben de aynı fikirdeyim ama insan yine de güvenebilmek istiyor :)

Gelinliğiniz çok güzel, üzerinizde de görmek isteriz başörtüyle beraber..Mutluluklarrr
Teşekkür ederiz, gelinbaşımı yayınlarım inş, hele bi gelsin şu gün

Son düzenleme:
seninkiler swarovski gibi duruyor bence orijinal olma ihtimali büyük. aman ne olursa olsun gayet güzel görünüyor sonuçta

Minenesciğim 100 mesajım dolmamış sana oradan cevap yazamıyorum maalesef. Ben de burdan yazarım o zaman
Ne tevafuk, ben de ileri amatör fotoğraf çekiyorum, söylediğin isimlerle flickr da uzun süredir aynı platformdayız, tabi daha bir buluşmaya bile katılmak nasip olmadı, ama başka bir arkadaşımı ayarladım, zaten senin de dolu olduğun o gün:)
Öyle işte. Darısı başınıza diyim ne diyim :)

Kısmet canım, inşallah arkadaşın da çok güzel fotoğraflarını çeker de sana hatıra kalır...

çok doğru bi seçim bence boleronun gelinliğe pek yakıştığını düşünmüyorum..Şimdiden mutluluklar diliyorum

çok beğendim canım yaa ne çok sade ne de çok gösterişli...
eminim üzerinde çok daha güzel duracaktır fotolarını bekliyoruzzz

öncelikle hayırlı olsun canım...
bende beğendim özellikle bel kısmını kollarını taşlarını.
sadece yaka kısmını sevmedim boğazındad taş olabilirdi diye düşündüm.
ve türbanını nasıl yapacaksın onu merak ettim.
belki önceden konuşulmuştur konu kusura bakma geçmişi okuyamadım.
ama önemli olan senin içine sinmesi.
Rabbim hayırlı eylesin...

öncelikle hayırlı olsun canım...
bende beğendim özellikle bel kısmını kollarını taşlarını.
sadece yaka kısmını sevmedim boğazındad taş olabilirdi diye düşündüm.
ve türbanını nasıl yapacaksın onu merak ettim.
belki önceden konuşulmuştur konu kusura bakma geçmişi okuyamadım.
ama önemli olan senin içine sinmesi.
Rabbim hayırlı eylesin...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, umarım bütün kızlarımız o beyaz rüyanın içinde en az benimki kadar güzel bir gün geçirirler... Gelinliğim ve gelinbaşım çok beğeni aldı. Ard arda pek çok kişi hayatımda gördüğüm en güzel gelinlik falan dedi, tabi herkesin zevki farklıdır ama önemli olan sizi yansıtması, emeklere değmesi... Gelinbaşı fotolarını en kısa zamanda ekleyeceğim buraya. Bu arada önemli bir not evlenen arkadaşlarım bilir; gelinlik ne fotoğraflarda ne askıda üstünüzdeki gibi güzel durmuyor

azramervecim tebrik ederim yazını okurken kalbim yerinden çıkacak gibi oldu inan nasıl heyecanlandım anlatamam
inanıyorum ki herşey çok güzel geçmiştir herşey ve sen çok güzel oöuşsundur gelinliğin içinde. ve vee veeee gelinbaşını çoookkk merak ediyorum lütfen en yakın zamanda koy lütfeeennn
merakla bekliyorum seni...

:)))Çok teşekkür ederim canım benim,
Rabbim en güzellerini sizlere de yaşatsın, ben de duygulandım şimdi :)
O giysi içinde güzel olmayacak kimse yoktur emin olun,:) sizler de benden kat kat güzel birgün geçirirsiiniz temenni ediyorum, gelinbaşı için pc ye photoshop kurmam lazım, en kısa zamanda halledip döneceğim.

kuzum, ben de çok merak ediyorum. neden photoshop kurman lazım, bende var istersen özelden bana yolla ben istediğin işlemleri yapar yollarım sana bekletme bizi kız.

ya yüzüme biraz blur vermem lazım, biraz da crop o yüzden, akşam eşim getirecek şirketten, bu gece huzurlarınızda olur biiznillah :)
ay ben de çok heycanlıyım, inş beğenirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…