Gelinlik Modelleri swaraovskili gelinliğim...

Merhaba,

Cok hos ve farkli bir gelinlik olmus, cok begendim... ve gùle gùle giymeni dilerim..
Bende mayista geliyorum turkiyeye gelinligimi diktirmek icin,
Gelinlik nerede dikilmis oldugunu ve fiyat hakkinda bilgi verebilirmisiniz cok sevinirim...

òzelden mesaj atmistim fakat sonrada 100 mesajini doldurmadigini gòrdúm

bence cok sIk ve farklli bir gelinlik olmus...
eminim üzerinde daha da güzel duracaktir...
simdiden mutluluklar, hayallerin gercek olsun...

rica ederim canım bende istanbuldayım cnm nüans'a diktiriyorum hem bi bitsin inşaallah gösteririm ayrıca gerçekten dikkatliyimdir:)))

Maalesef dolmadı daha. Çok teşekkür ederim. Gelinlik 2.400 e maloldu. 750 tl dikiş. 1.500 de kumaşlar. Buna gelinbaşı için aldığım 200 tl lik Swarovski kupon dahil.Şu an fotosunu koymadım. Bu haliyle. 2.200 yani.
İnşallah sizinki de çok güzel olur.Zor olan karar vermek zaten.

bence cok sIk ve farklli bir gelinlik olmus...
eminim üzerinde daha da güzel duracaktir...
simdiden mutluluklar, hayallerin gercek olsun...
Çok teşekkür ederim, amin, inşallah..Darısı tüm isteyenlerin başına..
rica ederim canım bende istanbuldayım cnm nüans'a diktiriyorum hem bi bitsin inşaallah gösteririm ayrıca gerçekten dikkatliyimdir:)))
Evet belli Nüansa da girmiştim randevü almadım diye pek ilgilenmediler, model falan göstermediler, ben de cesaret edemedim, ama çok güzel şeyler yapıyorlar, eminim çok güzel olacaktır sizinki de .Sevgiler.

Çok güzel canım ya.
Sade ve şık.

Evet belli Nüansa da girmiştim randevü almadım diye pek ilgilenmediler, model falan göstermediler, ben de cesaret edemedim, ama çok güzel şeyler yapıyorlar, eminim çok güzel olacaktır sizinki de .Sevgiler.

amin canım inşaallah sende sevgiyle kal...

Benim de duyduğum en güzel iltifattı, Çok teşekkür ederim. Çok araştırdım, zor karar verdim, finallerime bile doğru düzgün çalışamadım o derece yani.
Giymeden evvel bunları duymak çok sevindiriyor beni. darısı, en güzelleri başınıza

Son düzenleme:
tesettür gelinlikleri görünce çok mutlu oluyorum. insanlar şu bolero illetinden kurtulcak mağazalar boleroyu satmak için türlü numaralara girmeyecekler diye güle güle giyin inşallah! yanlış okumadım sanırım bu hafta sonu mu düğün?
türbanınız nasıl olcak?? merakla bekliyorum sizi :) hayırlı olsun tekrar!

güzelmiş ama o taşlar savoroski degiller herkes öle biliyor ama degillerrr başka bir isimleri var bende bilmiyorum...

güzelmiş ama o taşlar savoroski degiller herkes öle biliyor ama degillerrr başka bir isimleri var bende bilmiyorum...

bence taşlar swarovski olabilir. swarovski konusunda aynı fransız dantelinde olduğu gibi büyük bir kafa karışıklığı var. ben bu konuyu biraz araştırdım.

swarovski pırlanta gibi değerli bir taş gibi düşünülüyor ama değil. pırlanta elmasın şekillendirilmiş hali, swarovski ise kristalin şekillendirilmiş bir hali. yani bir çeşit cam ve maddi değeri yok. swarovskiyi diğer atomize beyaz taşlardan, yani zirkondan ayıran şey kesim kalitesi. kristale öyle ustaca şekil veriyorlar ki pırlantaya çok yakın duruyor, normal bir pırlanta kopyası zirkondan çok daha gerçekçi bir görüntüsü oluyor.

kesim kalitesini swarovski markası kendi adına patentlediği özel bir makine sayesinde sağlıyormuş, bu yüzden diğer zirkonlardan ayrılıyorlar ve sadece kendilerinde bu kadar güzel kristal taş bulunuyor. ünü de buradan geliyor...

bnde türbanlı modelleri pek beğenmem gelinlik gibi durmuyolar genelde ama bu mukemmel olmuş gerçekten
Çok teşekkkür ederim, moda bizi görmezden geliyor diye çaresiz de değiliz çok şükür :)

Ben de alırken baya araştırdım, zaten hep ilgim olmuştur, swarovski orjinalliğini kristalin kesim şeklinden ve taşın altına yerleştirilen folyo gibi bir maddeden alıyorr. Yani o gümüşümsü parlaklık ondan kaynaklanıyor. O madde altına konulmadan bildiğin billur cam gibi duruyor. Hatta göğüs kısmında çiçeklerin gövdesini oluşturan kısım da aralarda bolca var hafif soluk duruyorlar özellikle sordum alırken. Tabi yine de bu işlerde çok dalavere olur, Allah bilir :)
çok değişk bir gelinlik olmuş canım.Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.Üzerindede görürüz inş.
Amin, darısı tüm isteyenlerin başına, teşekkür ederim, herkesin gelinliği kendine özeldir diymi :)

çok güzel ben çok beğendim
Teşekkürler

bende gelinliğimi diktiriyorum gelinlikçiyle aynı muhabbeti yaptık da savoroski taşı degillermiş.bende yeni ögrendim

O zaman nereden bulup alacağız bunun orjinalini metresine 250 lira verip aldığmız sahteyse -ki taşın tanesi 1,5-2 dolara geliyor- orjinali nerede bulunuyor

seninkiler swarovski gibi duruyor bence orijinal olma ihtimali büyük. aman ne olursa olsun gayet güzel görünüyor sonuçta

Gelinliğiniz çok güzel, üzerinizde de görmek isteriz başörtüyle beraber..Mutluluklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…