bayıldım çok güzel olmuş
bende herkes gibi gelinbaşınızı merak ettim
merakla bekliyorum
ALLAH mesut etsin
Çok teşekkürler
Sizinkini de görmek isteriz,Hem de swarovskili 52:
ben Kocaeli'nde bir terziye diktirdim, saolsun çekti nazımı
Ayrıca gelinlik bitti, o koldaki tek iğne fotoğraf için iliştirildi, dikkatinize hayran oldum yani
Evet gelinbaşım da aslında modelin devamı o yüzden bu hali tam değil...
Maalesef dolmadı daha. Çok teşekkür ederim. Gelinlik 2.400 e maloldu. 750 tl dikiş. 1.500 de kumaşlar. Buna gelinbaşı için aldığım 200 tl lik Swarovski kupon dahil.Şu an fotosunu koymadım. Bu haliyle. 2.200 yani.Merhaba,
Cok hos ve farkli bir gelinlik olmus, cok begendim... ve gùle gùle giymeni dilerim..
Bende mayista geliyorum turkiyeye gelinligimi diktirmek icin,
Gelinlik nerede dikilmis oldugunu ve fiyat hakkinda bilgi verebilirmisiniz cok sevinirim...
òzelden mesaj atmistim fakat sonrada 100 mesajini doldurmadigini gòrdúm
Çok teşekkür ederim, amin, inşallah..Darısı tüm isteyenlerin başına..bence cok sIk ve farklli bir gelinlik olmus...
eminim üzerinde daha da güzel duracaktir...
simdiden mutluluklar, hayallerin gercek olsun...
Evet bellirica ederim canımbende istanbuldayım cnm nüans'a diktiriyorum hem bi bitsin inşaallah gösteririm ayrıca gerçekten dikkatliyimdir:)))
Evet belliNüansa da girmiştim randevü almadım diye pek ilgilenmediler, model falan göstermediler, ben de cesaret edemedim, ama çok güzel şeyler yapıyorlar, eminim çok güzel olacaktır sizinki de .Sevgiler.
güzelmiş ama o taşlar savoroski degiller herkes öle biliyor ama degillerrr başka bir isimleri var bende bilmiyorum...
Çok teşekkkür ederim, moda bizi görmezden geliyor diye çaresiz de değiliz çok şükür :)bnde türbanlı modelleri pek beğenmem gelinlik gibi durmuyolar genelde ama bu mukemmel olmuş gerçekten
bence taşlar swarovski olabilir. swarovski konusunda aynı fransız dantelinde olduğu gibi büyük bir kafa karışıklığı var. ben bu konuyu biraz araştırdım.
swarovski pırlanta gibi değerli bir taş gibi düşünülüyor ama değil. pırlanta elmasın şekillendirilmiş hali, swarovski ise kristalin şekillendirilmiş bir hali. yani bir çeşit cam ve maddi değeri yok. swarovskiyi diğer atomize beyaz taşlardan, yani zirkondan ayıran şey kesim kalitesi. kristale öyle ustaca şekil veriyorlar ki pırlantaya çok yakın duruyor, normal bir pırlanta kopyası zirkondan çok daha gerçekçi bir görüntüsü oluyor.
kesim kalitesini swarovski markası kendi adına patentlediği özel bir makine sayesinde sağlıyormuş, bu yüzden diğer zirkonlardan ayrılıyorlar ve sadece kendilerinde bu kadar güzel kristal taş bulunuyor. ünü de buradan geliyor...
Amin, darısı tüm isteyenlerin başına, teşekkür ederim, herkesin gelinliği kendine özeldir diymi :)çok değişk bir gelinlik olmuş canım.Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.Üzerindede görürüz inş.
Teşekkürlerçok güzel ben çok beğendim
bence taşlar swarovski olabilir. swarovski konusunda aynı fransız dantelinde olduğu gibi büyük bir kafa karışıklığı var. ben bu konuyu biraz araştırdım.
swarovski pırlanta gibi değerli bir taş gibi düşünülüyor ama değil. pırlanta elmasın şekillendirilmiş hali, swarovski ise kristalin şekillendirilmiş bir hali. yani bir çeşit cam ve maddi değeri yok. swarovskiyi diğer atomize beyaz taşlardan, yani zirkondan ayıran şey kesim kalitesi. kristale öyle ustaca şekil veriyorlar ki pırlantaya çok yakın duruyor, normal bir pırlanta kopyası zirkondan çok daha gerçekçi bir görüntüsü oluyor.
kesim kalitesini swarovski markası kendi adına patentlediği özel bir makine sayesinde sağlıyormuş, bu yüzden diğer zirkonlardan ayrılıyorlar ve sadece kendilerinde bu kadar güzel kristal taş bulunuyor. ünü de buradan geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?