Gelinlik Modelleri swaraovskili gelinliğim...

azramerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
116
2
96
İstanbul
Üstünü pronoviasın bir modelinden esinlendiğim gelinliğimi ve taşlarını zevkle dizayn ettim, bu pazar giyeceğim nasipse. İnşallah sizler de beğenirsiniz.
Fotoğraflar hemen aşağıda minenesciğim halletti saolsun :)

Aslında gelinbaşımı da modelin devamı olacak şekilde ayarladım, onsuz biraz eksik şimdilik..:97:
Darısı başınıza :))

Son düzenleme:
Ben de bu şekilde koyayım kolay görünsün bari

Ben beğendim, sadelikle gösteriş arasında güzel bir denge yakalamışsın. göğüs üstündeki tasarımın orijinal. gayet şık olmuş güle güle giyin, mutluluklar...

Çok değişik ve şık bir gelinlik, üzerinde de görmek isterim, merak ettim...
Türbanlı modellerde şıklığı yakalamak pek kolay olmuyor...

sanırım teettürlüsün canım güzelmiş ben genelde bolerolu seviyorum bunlarda eski zaman gelinlikleri hep moda oldu umarım sanada yakışır güle güle giy darısı baışma

Çok teşekkür ederim, önce yardımın, sonra yorumun için. Çok kafa patlattığımı söylemeliyim. :)
Senin yorumun benim için önemliydi, zevkli biri olduğunu anlamak çok kolay oldu, bu forumun sayfalarında yazdıklarını okurken :)

Seninkini de bekliyorum sabırsızlıkla :)

ne demek başını nasıl yaptıracaksın? taşlı bir model olacak herhalde. Yakada taş olabilirdi dedim ama başörtüsünde taş olacaksa böyle daha uyumlu bir görüntü yakalarsın.

benim gelinliğime de az kaldı. bitsin, hemen paylaşacağım.

Çok değişik ve şık bir gelinlik, üzerinde de görmek isterim, merak ettim...
Türbanlı modellerde şıklığı yakalamak pek kolay olmuyor...
Katılıyorum, çok teşekkür ederim, zaten biraz zor beğenirim, bir de türbanlı olunca bir yerlerde falso yapmamak zor oluyor. inşallah uğraştığıma değmiştir

sanırım teettürlüsün canım güzelmiş ben genelde bolerolu seviyorum bunlarda eski zaman gelinlikleri hep moda oldu umarım sanada yakışır güle güle giy darısı baışma
Amin Bolero moda şansınıza, ben bolerosuz bulamadığım için bu kadar kafa patlatmak zorunda kaldım :)

maşşallah ALLAH utandırmısn cnm
Amin, Allah razı olsun.

Beklemedeyiz.
Başımı da tesettür sayfasında paylaşacağım inş, swarovskili bir taç mı desem bant mı desem(biraz kallavi bişey), başörtünün üstüne dikilecek, o yüzden de yakayı boş bıraktım, bi de kolyelerle falan karışmasın istedim görüntü. hatta dur onu da çekip koyayım

üstünü pronoviasın bir modelinden esinlendiğim gelinliğimi ve taşlarını zevkle dizayn ettim, bu pazar giyeceğim nasipse. Inşallah sizler de beğenirsiniz.

öncelikle rabbim hayırlı etsin inşaallah canım.. Gelinliğine gelince:))) kollarındaki iğnelerden anlaşıldığı kadarıyla henüz tam anlamıyla bitmemiş Ben çok beğendim canım gerçekten çok olmuş gelinliğin bide bitmiş haliyle gelin başınla eminim çok güzel olursun. Benimde şuan gelinğim dikiliyor benimde sawaraovski taşlı olacak inşaallah:)) sen nerde diktirdin cnm???ömür boyu mutluluklar

Çok teşekkürler
Sizinkini de görmek isteriz, Hem de swarovskili 52:
ben Kocaeli'nde bir terziye diktirdim, saolsun çekti nazımı
Ayrıca gelinlik bitti, o koldaki tek iğne fotoğraf için iliştirildi, dikkatinize hayran oldum yani
Evet gelinbaşım da aslında modelin devamı o yüzden bu hali tam değil...

Son düzenleme:
Farklı ve değişik bir gelinlik, güzel dikilmiş. Hayırlı olsun canım

Göğüs kısmındaki kolundaki taşlar çok şık çok güzel duruyorlar. Etek bölümündeki taşlar pek hoşuma gitmedi. Ama önemli olan senin beğenmiş olman canım. Üzerindeki halinide görürüz inşallah. :) İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz..

Rozalinda, azerikızı teşekkürler
Beğendim ben de , mutluluklar dilerim..
Kapalı gelin olacaksın sanırım , duvağın ne şekilde olucak acaba :26:
Teşekkürler, onu da yayınlayacağım inş, o da taşlı tabi ki :) ve kısa

Teşekkür ederim, amin önemli olan o. tül etekler pek model kaldırmıyor maalesef, diğer alternatiflerdense bu daha güzel geldi :)

Son düzenleme:
bayıldım çok güzel olmuş
bende herkes gibi gelinbaşınızı merak ettim
merakla bekliyorum
ALLAH mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…