Çok teşekkür ederim, önce yardımın, sonra yorumun için. Çok kafa patlattığımı söylemeliyim. :)
Senin yorumun benim için önemliydi, zevkli biri olduğunu anlamak çok kolay oldu, bu forumun sayfalarında yazdıklarını okurken :)
Seninkini de bekliyorum sabırsızlıkla :)
Katılıyorum, çok teşekkür ederim, zaten biraz zor beğenirim, bir de türbanlı olunca bir yerlerde falso yapmamak zor oluyor. inşallah uğraştığıma değmiştirÇok değişik ve şık bir gelinlik, üzerinde de görmek isterim, merak ettim...
Türbanlı modellerde şıklığı yakalamak pek kolay olmuyor...
Aminsanırım teettürlüsün canım güzelmiş ben genelde bolerolu seviyorum bunlarda eski zaman gelinlikleri hep moda oldu umarım sanada yakışır güle güle giy darısı baışma
Amin, Allah razı olsun.maşşallah ALLAH utandırmısn cnm
ne demekbaşını nasıl yaptıracaksın? taşlı bir model olacak herhalde. Yakada taş olabilirdi dedim ama başörtüsünde taş olacaksa böyle daha uyumlu bir görüntü yakalarsın.
benim gelinliğime de az kaldı. bitsin, hemen paylaşacağım.
üstünü pronoviasın bir modelinden esinlendiğim gelinliğimi ve taşlarını zevkle dizayn ettim, bu pazar giyeceğim nasipse. Inşallah sizler de beğenirsiniz.
Teşekkürler, onu da yayınlayacağım inş, o da taşlı tabi ki :) ve kısaBeğendim ben de , mutluluklar dilerim..
Kapalı gelin olacaksın sanırım , duvağın ne şekilde olucak acaba :26:
Teşekkür ederim, amin önemli olan o. tül etekler pek model kaldırmıyor maalesef, diğer alternatiflerdense bu daha güzel geldi :)Göğüs kısmındaki kolundaki taşlar çok şık çok güzel duruyorlar. Etek bölümündeki taşlar pek hoşuma gitmedi. Ama önemli olan senin beğenmiş olman canım. Üzerindeki halinide görürüz inşallah. :) İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?