- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ayyy çok güzel gözüküyo bu yaaa
ellerine sağlık cnm tadıda çok güzeldir eminim
nefis cokacimcoook
havuçlara bayıldım
cnm bnm ellerine sağlık
bu gerçekten çok hoş
ama benim yokluğumda sen resmen fabrikasyon üretime geçmişssin bacım
yetişmekte zorlanıorm
akannehirakannehirakannehir
hepsinden bir tabak isterim mümkünse olurmu
pek zayıfladım süzüldüm bu günlerde biliomusnn:roflol::icecream::roflol:
kiz bu neakannehir
allahim yarabbim sen hic bos durmuyon ha:umursamaz:
bak simdi bu saatte canim cekti hadi yap getir bakalim hadilaelaelaelaelae
valla satin alma gibi olmus ya süpersin sen hhmmmhhcokacimcoook
ellerine emciklerine saglik bidenemopuyorumnanaktana.s.
ellerine sağlık şekerim,marifetli eller senin ,bu kadar mütiş bir pasta yapmışsın ,en yakın zamanda deneyecem,yoksa kapıya kadar gelirim bir dilim alabilmek içindelikafadulden
cok güzelmiş
ellerine sağlık cnm harikasın
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
mmmhhh ablam bunu banada yaptiydi...ben yiyebldim ablamin sihirli parmaklarindan sizler degillaelaelaelaelaekiskananlar catlasin....sırnaşık şey saka saka vallah cok leziz bi pasta tavsiye ederim gerci ben daha yapmadim ama yapmayi düsünüyorum...ben hep hazirini yiyordum ama bi baktim ablam kendi yapior...inanin bana bu pastayi seviyordum ama sindi bu pastaya bayiliyorum ablam sayesinde....ellerin dert görmesin canim ablammmmmopuyorumnanaktan
oyyyyyyyyy oyyyyyyyy. gerçekten müthişşş. bu arada o havuçlara bittim. buralarda hiç görmedim öyle satılan yaa isviçreden yollasan olmaz mı ablası?
canım nezamandır burdayım ve çok güzel şeyler yapıyorsun bizlerle paylaştığın için teşekkürler a.s.nerden buluyorsun böyle güzel tarifleri kız kaynağın ne çabuk söyleEllerine sağlık canım paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?