ya benım burnumun ustunde yazdan kalma cok az bır leke var ,krem fılan kullANDIM gecmedı
bu ıse yarar mım acaba bilmiyorumkismile
bebişim çok sagol canım..bende yüzüme bi ara yumurta akıyla unu karıştırıp maske yapıyordum ..bunu da denicem canım çok sagolopuyorumnanaktan
yoğurt-karbonat maskesi harika... birazda limon suyu damlatıyorum. ilk burada okudum ve yaptım. bir hafta oldu bu 3. kullanışım.kesinlikle ve şiddetle deneyin diyenlerdenim. ayrıca pirinç suyu sabah akşam.
karbonat çok etkili gerçekten..ben de bugun siyah noktalar için karbonatı suyla karıştırdım boza kıvamında sürdüm.kuruyuncaya kadar beklettim.sonra yıkayıp yağsız krem sürdüm..pırıl pırıl oldu inanamadım...bu tarifi de deniycem lekeler için..teşekkürler..
bayırlıyorum pratik tariflere yahu:)
Bende duydum 2 yada 3 yıl once kullandım suratımda delıkler cıktı kesınlıkle onermıyorum sımdı suratımda delıkler var cok kotu bılmıyorum belkı benım cıldıme gore degıldı ama basta cok guzel yapıyor dıye sevınıyordum ama sımdı delıklerım var malesef
evet kesinlikle ciltteki minik çilleri de yok ediyor..boshayallersmilearkadaşlar bumaskeyi kardeşim geçen yaz uyguluyordu cilt rengini açmak için ben başta pek inanmamıştım ama bikaçkez yaptıktan sonra cildindeki beyazlaşmaya inanamassınız gerçekten etkili kardeşim benden esmer olmasına rağmen yüzü benden daha beyaz oldu artık bende yapıyorum ve yüzüme çok iyi geldi gerçekten bebek gibioluyo insanın cildizemuszemusbayanssulusmile
maalesef olmuyor canım içindeki karbonat çok az olduğu için normal yoğurt akıyor..bende denicem hemen.burnumun üstünde hafif güneş lekeleri var.inşallah faydası olur.çok gıcık oluyorum bu lekelere...normal yoğurt olmuyomu ama
biraz önce uyguladım bende tarifi gerçekten ilk denemede bile gözle görülür derecede etkisini gösterdi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?