Geçmiş olsun canımm..opuyorumnanaktanbır aya yakın yuzum hasta..ama gecıyo ınsallah...
tamaen ıyılessın denerım ınsalalh...
yogurt onceden baslı basına surerdım zaten...
paylasımın ııcn saol canım
sevindim canım..ben böyle doğal yöntemleri çok seviyorum.kadişim sağolasın cancağızımm
çok mutlu oldum canım..ben bu akşam denedim,gerçekten de yumuşacık pamuk gibi oldu.Önce yüzümde hafif bir yanma oldu, korktum ,ama birşey olmadı sonra..
daha yaşım küçük, şu anda denemem ama ilerde deneyebilirim. sağol ablacımopuyorumnanaktan
arkadaşım hava değişiminlerimde nasıl olur
Alışsan iyi olur canımmm anladın sen onu...yerimseniben :lepi:
Ya canlar bir şey sorucam bu maskeyi cildin rengini açmak için de kullanabiliriz öyle değil mi? Cildiniz yandığına göre demek ki deriniz soyuluyor, deriniz soyuluyorsa cildinizin rengi açılıyor demektir. Yanlış mıyım? :ecrin_bebek:
Ya canlar bir şey sorucam bu maskeyi cildin rengini açmak için de kullanabiliriz öyle değil mi? Cildiniz yandığına göre demek ki deriniz soyuluyor, deriniz soyuluyorsa cildinizin rengi açılıyor demektir. Yanlış mıyım? :ecrin_bebek:
yaaa ben şimdi yine sürdüm bu karışımı ilkinde yanmamıştı ama bu sefer cok yaktı :/ yıkasammı acabaa 1 saat demiş ark. ama o kdr bekletemicem ilkindede yıkamştm hemen :/ karbonatı bi çay kaşıgı attm fazla oldu sanırm bidahakine az atıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?