Suyun sızıntı şeklinde gelmesi

Fatmav

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
5
1
34
Merhaba 29+4 haftalık hamileyim bir süredir iç çamaşırımda ıslaklık oluyordu havalar sıcak ve ben hareketli olduğum için ter diye düşündüm ama doktora gittim kontrole suyum sınırda dedi az diyemem ama çok da suyun yok dedi bende çamaşırımda ıslaklık oluyor dedim böyle durumda acile gidip orda suyum mu geliyor yoksa akıntı mı oluyor bakılıyor tespit ediliyor dedi ben o an sters yapıp nasıl işlem oluyor da belirleniyor diye soramadım. Bu durumu yaşayan var mı acaba erken doğum olacak diye korkuyorum

Birebir aynı durumu yasiyorum.yarin icin randevu aldim doktora. Sizde durum ne oldu acaba.haftamiz da ayni sizinle birebir

Merhaba 29+4 haftalık hamileyim bir süredir iç çamaşırımda ıslaklık oluyordu havalar sıcak ve ben hareketli olduğum için ter diye düşündüm ama doktora gittim kontrole suyum sınırda dedi az diyemem ama çok da suyun yok dedi bende çamaşırımda ıslaklık oluyor dedim böyle durumda acile gidip orda suyum mu geliyor yoksa akıntı mı oluyor bakılıyor tespit ediliyor dedi ben o an sters yapıp nasıl işlem oluyor da belirleniyor diye soramadım. Bu durumu yaşayan var mı acaba erken doğum olacak diye korkuyorum

Bir cesit ped kullaniliyor, pedin rengine gore gelen su amniyon siviniz mi belli oluyor.

Siz de bu islaklik yasandiginda normal hijyenik ped takin mutlaka, ter ya da akinti hijyenik pedde belirgin bir islakliga sebep olmaz ama amniyonn sivisi belli olur. Ustune su dokulmus gibi oluyor.

Ha bir de tuvalete girdiginizde ter oldugunu dusundugunuz islakliga elinizi surun teriniz gibi hissettirmiyorsa baya baya islakliksa o da amniyon sivisidir.

Amniyon sivisi duru berrak bir sividir, su gibidir, icinde kimi zaman kan benzeri kirmiziliklar olabilir ama ter boyle degildir

Haftaniz erken suyunuz azaldiysa doktor onerilerini mutlaka dikkate alin.

Mantar vb bir sorununuz oldugunu dusunuyorsaniz bunu da doktora soyleyin

X