Doğuma Hazırlık Suyun geleceğini önceden anlayabilirmiyiz acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

RaksET

A ram sam sam 💃🏻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
117
68
Merhaba kızlar 38+5 hamileyim bende herkes gibi biran önce doğurmak istiyorum inşaAllah... Bu sabah kalktığımda bir avucumu dolduracak kadar yoğun beyaz akıntı geldiğini gördüm acaba bu gebelikte mukus tıkaç dedikleri şey olabilir mi? Suyumu gelmesi yakınmıdır birde bebeğim aşağı doğru itiyor kendini sürekli bilen kişiler varsa yazsın lütfen teşekkürler şimdiden :)

Benimde ilk hamileliğim merakla bekliyorum ama bugün 39+6 dayım tık yok.
Onun dışında dediğin akıntı bende yaklaşık 10 gündür var.Sanirim su ile alakası yok.

Su ya bir kerede bosalır ya da sızıntı şeklinde gelir..benimki sızinti şeklinde gelmişti bende altima kacırıyorum diye sanmiştım o gece de doğurdum zaten..

Sizinti seklindede gelebilir buda camasirda belirgin islaklik yapar yada bi anda hepsi birden gelir onu farketmemek imkansiz mukus dedigin seyi iki kere yasadim kanli beyaz evet avuc ici kadar birsey genelde once mukus gelir ama eger kese de Sizinti varsa once suda gelebilir... Bende suyun gelme belirtisi mukus ve ara ara sancilar olmustu sizde nasil ilerler bilemeyiz tabi her dogumun baslamasi farkli

X