suan 30 haftalık hamileyim. bir bucuk ay önce birden su geldi ertesi günü doktora gittim . gelen suyun amniyon sıvısı olmadığıa karar verildi. yine 2hafta önce tekrar su boşaldı bu sefer hemengittim doktora ve bu sefer gelen su bebeğin suyuymuş. kese delinmiş ama bebeğin hala yeterli suyu varmış. doktor yüzde 10 su gelişi durabilir eğer durmazsa bebeğin doğması gerekiyomuş. akşama kadar doktorun merkezinde kaldım. tekrar su gelmedi. akşamda hastaneye yatırıldım.6 gün kaldım. bi kez daha su geldi ama doktor bişey yok dedi. sonra turnusollu pedle takip edildim ve azda olsa su gelişi vamış ama hala bebeğin suyu varmış fazla fazla. şimdi evde yatıyorum bebek enfeksiyon kamasın diye antibiyotik kullanıyorum. haftada bir kontrolum var. doktorum salı günü son kontrolde sen yüzde onluk dilimdesin yani su geldi ama durdu. ama çok korkuyorm daha çok küçük en az4 hafta daha dursun
Canim Benim Ya Geçmiş Olsun,bu Hamilelik Böle Bişeymiş Demek Ki,herkeste Türlü Türlü Sorunlar...ne Yapalim..böyle Böyle Bitiricez Bu Günleri Allahin Izniyle...dualarimiz Hepimiz Için...
cnm aynı durumu bende yasadım suyumgeldı ar4tıkson zamanlarda yeterlıydı suyum fakat gelışımlerı duruyor su az oldumu ben 35 haftada tamamen gelmesı sonucu dogum yaptım
benim komşumun son çocuğunda 6 aylıkken suyu gelmiş dr.gittiğinde sen doğum yapacaksın bu çocuk yaşamaz demiş ama onun sancısı falan yokmuş istememiş eve gelmiş 3 ay sonra nur topu gibi kızı olmuş yani herşey boş allah isterse oluyor bol dua edelim bebişlerimiz zamanında sağ sağlim doğsunlar
çok geçmiş olsun inşallah vaktini bekler annesi sen stres yapma... dr un normal demiş bak bu duruma... dinlen hiçbi iş falan yapma doğunca nasılsa dinlenmeye fırsatın olmayacak... Allah yardımcınız olsun kızlar hepinizin... sağlıcakla kavuşun bebeklerinize...
çok teşekkür ederim hepimizin iyi dilekleri için. bencede allahın dediği olur. o ne isterse o olur. ben hamileliğiboyunca yürüyüşten başka hiçbişey yapmadım için rahat onun için. 2 hafta geçti ve bişey yok . inşallah böyle 4-5 hafta daha gider. hepinizi öpüyorum. allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
çok teşekkür ederim hepimizin iyi dilekleri için. bencede allahın dediği olur. o ne isterse o olur. ben hamileliğiboyunca yürüyüşten başka hiçbişey yapmadım için rahat onun için. 2 hafta geçti ve bişey yok . inşallah böyle 4-5 hafta daha gider. hepinizi öpüyorum. allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...