- 23 Haziran 2008
- 100
- 0
öncelikle çok çok geçmiş olsun....28. haftamda ben de bu problemi yaşadım.....sıvın az dedi doktorum buna bağlı olarakta anneden bebeğe geçen kan akışı da yavaşlıyordu ve erken doğum riskinden bahsetti doktorum..tabi endişe etmemek mümkün değildi......o gün itibarıyla günde en az 5,5-6 litre su içtim ve bol bol istirahat ettim.....suyun yanı sıra 3 bardak süt ve 1 küçük şişe maden suyu da içtim....bazen parlayacak gibi oluyordum ama bebeğim için herşeye değerdi.......15 gün sonra muayenede sanki hiç bir şey olmamaış gibiydi...hem sıvım artmıştı hem de kan akışı normaldı..Allahıma şükür...
O yüzden sana tavsiyem çok su iç.......ve bol bol dinlen.....ben akşam 18.00 e kadar işteydim..sonra eve gelip ılık bir duş alıyordum sonrasında herşeyimi sağolsun eşim ayağıma getiriyordu sadece tuvalet için yerinden kalkıyordum.....
sakın korkma...sen heyecanlandıkça bebeğinde içerde heyecanlanıyor..inşallah bebişin vakti zamanını bekleyecektir......Şimdiden Allah sağlıklı sıhhatli ucağında göstersin....
sağol canım rahatladım şimdi biraz hepinize çok teşekkür ederim