suyum azalmış yardım edin konu hakkında bilgisi olanlar çok kötüyüm

layla85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
100
0
26 haftalık hamileyim suyum azalmış doktor takip dedi yarın gitçem bu gece nasıl sabah olacak lütfen dua edin bana

bu konuyla bilgisi olan yardımcı olsun %5 persentin altındadır diyo.

canım dr.un mu dedi suyunun azaldığını madem öyle neden seni hastaneye yatırmadı yarını bekletiyo
allah yardımcın olsun korusun bebeğini
bol sıvı tüket armut ye
ablamında suyu azalmıştı bol armut ye dedi doktor tabi 5gün yattık hastanede

ayrıntılı ultrason yapıldı hatstane dışına yolluyolarya ordaki dr dedi.telefonla ulaştım yarın gel dedi:KK43: nekadar azalmıştı canım ablanını suyu sınırdamıydı ve kaçıncı haftadaydı?

sınırdaydı 30.35 haftalıktı sanırım
ama çok şükür atlatmıştık inş. sende atlatırsın canım

cnm benimde 26 haftalıkken suyum azalmıştı sonra sancılarım basladı yavaş yavaş 34. Haftadada dogum yaptım herkesın bır olmaz ama

cnm benimde 26 haftalıkken suyum azalmıştı sonra sancılarım basladı yavaş yavaş 34. Haftadada dogum yaptım herkesın bır olmaz ama

34 haftaya kadar dayansam rabbim işallah ogücü verir bebeğimi bize bağşlar.peki senin sınırdamıydı suyu fazlalaştırmak için ne yapıldı?gelişimi nasıldı istrahat ettinmi canım

öncelikle geçmiş olsunnn...canım benimde suyum azalmıştı 15 gün boyunca abartısız günde 5lt su içtim ve 15 gün sonraki kontrolümde suyum normale dönmüştü...bol bol sıvı tüket ve sulu meyveler ye....gerçekten işe yarıooooyerimseniben....

öncelikle geçmiş olsunnn...canım benimde suyum azalmıştı 15 gün boyunca abartısız günde 5lt su içtim ve 15 gün sonraki kontrolümde suyum normale dönmüştü...bol bol sıvı tüket ve sulu meyveler ye....gerçekten işe yarıooooyerimseniben....

sağol canım işallah içicem yeterki düzelsin

Gece agrım oldu dr gıttım ozel bır hastaneye kadın suyun cok azalmıs hemen yatırmamız gerkıo dedı o zaman 19 haftamda fılandım. ertesı gun kendı dr gıttım suyun gayet normal hıc bıseyın yok dedı dr emınsen ne ala ama genede dıkate almakta yarar var bol bol sıvı tuketın dıorlar, genede ısı sansa bırakmamak lazım

benimde 23.haftada suyum gelmisti 1 gece hastanede yatmistim ....
hastanede bana suyumun az oldugunu ama bebege simdilik yetebilecegini söylediler...
simdi 33 .haftadayiz gecen haftaki randevumda doktorum suyumún yine az oldugunu ama bebege yetecek miktarda oldugunu söyledi..bol bol su ic, ayran ic,sulu meyveler tüket vücutun susuz kalmasin..giden su yerine gelio kendine stres yapma

Evet canım bol sıvı tüketeceksin,ben de aynı problemi yaşamıştım,ileri safhada ise serum takviyesi filan yapabilirler

26 haftalık hamileyim suyum azalmış doktor takip dedi yarın gitçem bu gece nasıl sabah olacak lütfen dua edin bana

canım benim yengemde aynı 6,5 aylıkken suyunun azaldığını söledi dr.ama yengem günde 3 lt 'e yakın su tüketiyodu.dr öyle söylemiş,ve 39.haftada doğum yaptı.kızını aldı kucağına :ecrin_bebek:korkma sen bol su iç ve sulu meyveler ye.dua atmeyide sakın unutma:Saruboceq:.hamilelerin duası makbuldür.ALLAH yar ve yardımcın olsun.a.s.a.s.

suyun azaldıysa bol sıvı tüket.
çok çok su iç elinde şişeyle dolaş hatta.
ha bir de maden suyu iç günde 1 ya da 2 tane.
kısa zamanda duzelir inşallah.

meyve çok ye. özellikle hurma.

sağolun arkadaşlar işallah rabbim sağlıklı bi şekilde verir bebeğimi.sizde benim için dua edin.bugün dr gitçez bakalım lütfen dualarınızı eksik etmeyin

ınşallah sağlıkla alırısn meleğini
benimde 21.haftamda suyumun az olduğunu söylemişlerdi..
bol bol sıvı tüket cnm...Allahın izni ile birşey olmaz içini ferah tut

umarım birşey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış
arkadaşların dediği gibi bol sıvı belki dr dinlen diyebilir
çok geçmiş olsun

öncelikle çok çok geçmiş olsun....28. haftamda ben de bu problemi yaşadım.....sıvın az dedi doktorum buna bağlı olarakta anneden bebeğe geçen kan akışı da yavaşlıyordu ve erken doğum riskinden bahsetti doktorum..tabi endişe etmemek mümkün değildi......o gün itibarıyla günde en az 5,5-6 litre su içtim ve bol bol istirahat ettim.....suyun yanı sıra 3 bardak süt ve 1 küçük şişe maden suyu da içtim....bazen parlayacak gibi oluyordum ama bebeğim için herşeye değerdi.......15 gün sonra muayenede sanki hiç bir şey olmamaış gibiydi...hem sıvım artmıştı hem de kan akışı normaldı..Allahıma şükür...
O yüzden sana tavsiyem çok su iç.......ve bol bol dinlen.....ben akşam 18.00 e kadar işteydim..sonra eve gelip ılık bir duş alıyordum sonrasında herşeyimi sağolsun eşim ayağıma getiriyordu sadece tuvalet için yerinden kalkıyordum.....
sakın korkma...sen heyecanlandıkça bebeğinde içerde heyecanlanıyor..inşallah bebişin vakti zamanını bekleyecektir......Şimdiden Allah sağlıklı sıhhatli ucağında göstersin....

X