Suudi Arabistan'da Kadınlar Konseyi kadınsız tanıtıldı

Şunu bile bilmiyosunuz sonrada yok ben yazdimi anlamamis oluyorum.. Osmanlida musluman olmayan kadinlar bile yahudi ve hristiyan kadinlar yani onlar bile carsaf giymek zorundaydi. Yasama hakki verilmisti onlara osmali devleti icinde ama kurallara uymak zorundalardi. Yani osmanlida kadin erkek kolkola folklor mu oynuyordu guldurmeyin beni...
Her neyse konu su Arabistan da kadin konseyi haberinde kadin fotosu yok diye hemen kadinlar sömürüluyor denmesi doğru degil. Komse o kadinlar kendi istegiyle giymis demiyor bi gercekten olamaz mi?? Iste sizde bu kismi anlamiyorsunuz ,anlamamazliktan geliyorsunuz.

Istedinize inanin beni ilgilendirmez..

Demissiniz ya soyle bi dusunceniz var insanlar seriati bilmiyor korkuyor bilseler hemen iman ederlerdi boyle bi dusuncem yok ne yazikki :) seriati her iyi bilen müsluman mi ? Ebu cehil gibi biri seriati en ince ayrintisina kadar biliyordu bilmediginden mi kafir olarak öldü?? Bildi ama nefsi ona galip geldi gururu iman etmesine izin vermedi en azili kafirler imani seriati yeterince biliyordu... yani inkar edenler ya bilmedigindendir yada bilip nefislerine maglup olduklarindandir seriati iyi bilmek kotu bilmek bunlar islamiyet icin yeterli degil.. iyi bilip inanmayan yok mu dedim ben??cok ornek verirdimde dini konulari yazmak yasak dediginiz gibi..
Insanlara ,seriati savunanlara cahil gözüyle baktikca ne dedigimi asla anlamicaksiniz ne yazik ki :) yada kulaklarinizi tikiycaksiniz
Bende artık yazmak istemiyorum iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…