+Kadınlar nerde ?
++ Kalbimizde
İçimiz de içinde içinde kdv si de içinde cmylmz+Kadınlar nerde ?
++ Kalbimizde
Onlarda insanlığı bilmedikleri için kafa yoruyorlar garipler...çok görmemek lazım uğraşıyorlarKadınlar insan mıdır diye tartışıyorlardı en son. Haksızlık etmeyin bayagi yol katetmişler.
Onlarda insanlığı bilmedikleri için kafa yoruyorlar garipler...çok görmemek lazım uğraşıyorlar
Niye üzüluyorsun Tr de de bunu isteyen çokBiz dalgaya vuruyoruz ama orada yaşayan kadınlara gerçekten yazık.
Niye üzüluyorsun Tr de de bunu isteyen çokhiç görüpte ibret almıyorlar
İste bende bunu anlamiyorum . Kadın kendi iradesiyle istedigi gibi acik giyinebilirken neden yine kendi iradesiyle carsaf giyemesinki ? Carsaf giyen bütün kadinlar cidden baski yuzunden mi giyiyor .bi dusunun ya baski olsa kadın yada kiz ailesinin yaninda giyer dışarda saçını basini acar. Ama Arabistan da üniversite okuyan polislik hemsirelik doktorluk yapan kadınların neredeyse hepsi carsafli.
Eger bigun yolunuz Mekke yada Medine ye duserse kensi gozlerinizle tanik olursunuz zaten. Orda da başörtüsü takan bi cok kadin var hac yapmaya giden bicok pantolonlu kadin var yani çarsaf giyenler isteseler tesettur adi altinda baska kiyafetkerde giyer. Giymiyorlarsa demek bu onlarin kendi tercihleri. Haramdan Cehennemden bi korkulari var ve bu sekilde giyinmeyi sectiler ki ülkemizdede cok var. Ve ben tamamen destekliyorum.madem ozgur deniliyor Özgur ülkede özgur giyim. Yani fotoda kadin yok diye kadinlar sömürüluyor denmesi ne kadar dogru anlam veremedim. Arabistan da polislerin yarisi kadin ve çarsaflariyla bu mesleklerini harama da girmeden yapabileceklerini tüm dünyaya ilan ediyorlar. Bence asıl kadinliga verilen deger boyle bi sekilde bile meslek yapilmasidir. Acaba ulkemizde kac tane carsaf giydigi halde meslek sahibi kadin var?? Yani Arabistanda kadin özgür değil ama her ulkede cok özgür oylemi???bunu bi düsünum lütfen
u[QUOTE="Kyohei14, post: 50544444, member: 806016"]İlk kez boyle bi konuya msj yaziyorum cunku neden bilmem yazmasam olmazdi..Arabistanda yaşam nasil gorup bilmeden cok yargilaniyor arap milleti.. orada kadina verilen deger belki ülkemizdekinden bile daha fazla.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...termal-tesisi-once-erkekler-test-etti.982290/bizde de benzer bişey olduydu hatırlayamadım şimdi bulursam ekliyim:)
Uzun uzun yazmak her dediginize cevap vermek isterim ama inanin ne zamanim nede keyfim buna musade etmiyor. Yani böyle haberler falan paylasmissiniz arkadasim kusura bakmada 5 10 haberle hicbi ulke kötulenmez.. hee ülkede hatta sizin o ayilip bayildiginiz Avrupa ulkelerinde kadina nasil davranildiginj simdi burda siraya dizsem hatta sizinki gibi haber sitelerinin linkini dahi koyarak inanin burda sonu gelmez. Ama yok Avrupa super medeniyet degil mi İslam gelmeden 100lerce kadinin avrupada canli canlı 'icine cadi kacmi' yalanlariyla yakildigink kimse demez . Ama recm olayi hep dillerde. Recmin nasil oldugunj gayet iyi biliyorum oyke dediginiz gibi kolay degil adamalar kafalarina gore şu zina etmis hadi taslayalim mi diyorlar?? Diyorki 1 adam ve 1 kadinin ayni eve girdigini hatta ayni yatakta uyudugu bile gorukse bu Zinadir denmezzz. 4 erkegin veya her bi erkek yerine 2 kadin sahit olmak uzere bu ikisini zina yaparken o anda gormeleri ve sahit olmalari lazim. Bi kaca haber koymusssunuz buraya hangi ulkede yok boyke karisikliklar. Hani demissiniz ya kadinlar 2012de polis oldu falan filan ne yazikki sene 2007de Arabistan da polislerin tamamen yarisi olmasa bile bi cogu kadindi. Hepside hayatindan memnun bi sekilde gorevlerini yapiyordu. Siz o kadar haci icinde gorev yapmanin kolay oldugunu falan mi saniyosunuz? O izdihamin icinde ölüm dagi mümkün ama size gore o kadin polislerin tek isi dukka dükkan kapatmayana ceza kesmek o kadar basit yani iste bende buna gülerim:))
Keske İslami ülkere verdiginiz hassasiyeti baska ülkelerdeki kadinlarada verseniz kimse Avrupa dan laf etmez ama dimi kadina köpek muamelesi yapilirken binlerce cocuk daha dogum anindan itibaren sokaga atilirken cocugun annesine bile tecavuz ettigi avrupa evet cok medeni ama onlar carsafsiz olduklari icin özgür kadinlar.cok dogruu....biraz gebis gözlerle bakalim dunyaya yillarca insanlara Araplar kotulendi neden ? Bizim araplarla derdimiz ne sirf seriat uygulaniyor diyemi bi adam rahhatlikla namaz vakti dukkanini birakip camiye gidiyor neden cunku eger biri hirsizlik yapsa eli kesilecek kimse o adamin malini calamaz bize bakalim bide dukkanlara kac tane guvenlik onlemi kondugunu iyi bilirsiniz. Seriat denilince milletin aklina Recmaden baska bisey gelmiyor sadece o mu gercekten seriati bilmeden kotulemek belkide insanlara rahat geliyor.
Ha bu arada Arap milleti diye genellemek madem mantikli degil o zaman suclamalar yapilirkende genelleme yapilmasin lütfen. Bi konu olunca direk Arap, Şeriat gibi kavramlar kullaniliyor ama farkli bi konu atildiginda he.en genelleme olmaz 22 farkli ülke var. Bu hassaasiyeti isimize yaradigi zamnalrda degilde her zaman yapsak bu kadar cabuk yargiisiz infaz yapmamis oluruz emin olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?