sütünüzmü yok veya azmı tek yolu bu...

ben de kötü söz etmedim eğer öyleyse dedim neden beddua edersem sütsüz kalır deyip tehtit ediyorsun ki ? ben de sana az önce güzel bişey yazmıştım yazık ....

SİZİN ANLAYIŞINIZ BU KADAR İŞTEE,,,ben tehditmi ettim sölemiyorum etkilenmesin bebeğiniz dedim. ama siz düşünmeden bu kız üzülür sütünü etkiler diye bile düşünmeden allaha havale ediyorum dediniz. bende aynını yazdım allaha havale ediyorum noktaaaa lütfen yazmayın..

Ya bence bu konu kalsın burda güvenen isteyen kullanır isteyemeyen kullanmaz ben 2 gündür kulanıyorum farkı bu akşam anlıcam olmasa bile ne diye yargılayım özlemi o bize tavsiye etti beddua falan yok ortada yazılanları lütfen iyi okuyun

ya herkes bana yazmış allaha havale ediyorum diye ben aynını havale ediyorum beddua tehdit diyorlar yok böyle biişey. yeterince bilgi var zaten isteyen bu konnuya bakar okur artık hiçbişey umrumda değil faydam olsun derken ben üzüldüm.sebo inş. senin işine yarar ben ve buradan 2 arkadaş yazmıştı tşk etmişti çok aydasını gördük diye inş. sütün bol olsun bütün bebeklerin duacısıyım.sebo bana yaz özeldende yazabilirsin bu konuya girmiiycem artık..

Arkadaşım üzülecek kırılacak bir şey yok ama sen sürekli aynı şeyleri söyleyince insanın aklına geliyor. süt problemi bende yaşadım bende çok ağladım bu yüzden de sürekli süt artıran topikleri ilgiyle takip ediyorum ve sürekli senin yazılarınla karşılaşıyorum. mesela bi arkadaş soğanın süt artırdığını söyleyip tarif vermişti ona 'bırak bu işleri bira mayası kullan' filan gibilerinden oldukça kaba bi yorumda bulunmuştun. bira mayası tabletine de çok karşı çıktığını okudum mesela ben bira mayası tableti aldım kullandım faydasını gördüm insanlara da önerdim ama senin gibi illa bunu kullanın ve buradan alın diye diretmedim. ben kimsenin günahını almak istemem belkide doğsu söylüyosundur orasını da bilemem sadece yarattığın izlenim bu şekilde bunu bil isterim. Hepimiz anneyiz ben sana reklam yapıyorsanda sütün bilmem ne olsun demedim. beddua etmedim sadece ısrarla söyleyince reklam gibi duruyor bu da bana göre hoş olmayan bir davranş. moralini bozmak istemem eğer gerçekten iyilik olsun diye yapıyorsanda özür dilerim. Herkesin sütü bol olsun Allah bebeklerimizi 2 yaşına emzirmeyi nasip etsin inşallah.

Arkadaşım üzülecek kırılacak bir şey yok ama sen sürekli aynı şeyleri söyleyince insanın aklına geliyor. süt problemi bende yaşadım bende çok ağladım bu yüzden de sürekli süt artıran topikleri ilgiyle takip ediyorum ve sürekli senin yazılarınla karşılaşıyorum. mesela bi arkadaş soğanın süt artırdığını söyleyip tarif vermişti ona 'bırak bu işleri bira mayası kullan' filan gibilerinden oldukça kaba bi yorumda bulunmuştun. bira mayası tabletine de çok karşı çıktığını okudum mesela ben bira mayası tableti aldım kullandım faydasını gördüm insanlara da önerdim ama senin gibi illa bunu kullanın ve buradan alın diye diretmedim. ben kimsenin günahını almak istemem belkide doğsu söylüyosundur orasını da bilemem sadece yarattığın izlenim bu şekilde bunu bil isterim. Hepimiz anneyiz ben sana reklam yapıyorsanda sütün bilmem ne olsun demedim. beddua etmedim sadece ısrarla söyleyince reklam gibi duruyor bu da bana göre hoş olmayan bir davranş. moralini bozmak istemem eğer gerçekten iyilik olsun diye yapıyorsanda özür dilerim. Herkesin sütü bol olsun Allah bebeklerimizi 2 yaşına emzirmeyi nasip etsin inşallah.

Arkadaşım benim anlatmak istediğim özlem arkadaşımızın süt artıran diğer yöntemleri kötülemesi işte bu şüphe uyandırıyor bu yüzden yazdım. yani sana bira mayası yarar bana normal toz maya başkasına su bile içse yarıyor. bu süt işi bünyeden bünyeye değişiyor bu yüzdende bi şeyde ısrarcı olmak iyi değil özlem arkdadaşım belki bunu art niyet ile yapmadı ama bu şekilde davranması her topikte isim vermesi hoş karşılanmıyor. yani toz maya göbek yaparsa bira mayası alasını yapar ama ikiside süt artırmada işe yarıyor başka yöntemleri kötülemeyin insanlar her yöntemi deneyip kendisine en uygun olanı seçmeli. mesela benim bi arkadaşıma dereotu çok işe yarıyordu dereotu yemediği zaman süt oranı yarı yarıya düşüyordu inşallah anlatabilmişimdir

Arkadaşlar niye böyle ithamlarda bulunuyorsunuz, herşey herkese fayda etmeyebilir. ben 5 gündür kullanıyorum, sütüm azdı, mama takviyesi yapıyorduk, dün gece sağdım ve gözlerime inanamadım, tam 110 ml sütüm çıktı, dr 100 çıkarsa mamayı keseriz demişti, bugün hiç mama vermedim hamdolsun, tabi mayanın yanı sıra bol su süt tüketmem, moralimi yüksek tutmam ve ara ara makineyle sağmam da etkilidir sütümün artmasında. Ama mayanın da bana yaradığını düşünüyorum ve özlembostancı arkadaşıma teşekkür ediyorum. Özlem üzülme. Allah her şeyi görüyor biliyor imtihan dünyası.

sağol cnm inan çok üzüldüm.ben sadece çakma mayalar var tableti önermem dedim. sırf bebişleri düşündüm.sana yaramış çok sevindim. zaten sağın bol su için bunlara devam demiştim yararını görmüşsün. çok çok sevindim. mamaya son inş.bi dua et efe bebeğim ve benim için yeter cnm..

Arkadaşlar, Sütünüzün artması için sıvı alımı fazla olmasının yanısıra bebeklerinizi sık sık emzirin, emmediği zamanlar mutlaka makineyle sağın.

Ben bebeğim 5,5 aylıkken işe başladığımda sütüm gayet iyiydi. Şimdi bebeğim 10 aylık. 5 aydır çalışıyorum. Beslenmemde hiç bir değişiklik yok. Günde 3 lt den az su içmem. Rezene, maya vs dediklerinizden hepsini tüketiyorum. Ama işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla sağım yapamadığımdan bebeğimde akşamdan akşama ve gece emdiğinden, sütüm bayaa azaldı.

ben özelden yazabilirsiniz bu konudan cvp veremeyeceğim. sağlıksız ve reklam yaptığımı düşünen art niyetli kişiler var. özelden sorarsanız yanıtlarım...

Mayayı 5,6 gün kullandıktan sonra bir kere sağdığımda 110 ml sütüm çıktığından mayanın sütümü arttırdığını ve artık mamaya gerek kalmadığını düşünüp sevinmiştim, ama daha sonraki günler hiç 100ü geçemedik genelde 75 ml sütüm çıktı, artık maya kullanmıyorum, her emzirmeden sonra bebeğime doyana kadar mama veriyorum mecburen. Tabi maya bazı bünyede sütü arttırabilir, isteyen deneyebilir, ama ben de işe yaramadı. özlem arkadaşımın da iyi niyetinden şüphem yok, onunkini arttırmış ne güzel, darısı tüm emziren annelere...

bira mayasını ben de özlem arkadaşımızdan duydum ve ablama alması için sipariş verdim inşallah bulabilir ben de denerim.

araştırdım hem göğüsleri büyütüyor, hem kilo aldırıyor hem de sütü artırıyormuş.
zaten kilo alamayan biriyim hamileliliğimde bile 6 kg zorla aldım doğumdan sonra uçup gitti emzirmeden dolayı da göğüsler deforme olacak malum sütüm de artsın diye kullanacağım ben.

özlem arkadaşımız bahsetmeseydi bira mayasından haberim bile yoktu. işee yarasa da yaramasa da kendisinden Allah razı olsun. önemli olan emziren anneleri düşünüp öğrendiği birşeyi buradan bizlerle paylaşması. ister reklam ister olmasın hiç önemli değil.

pardon cnm ne reklamı?? şimdi böylemi oldu.?? ya ben evvhanımıyım arkadaşlar 3 aylık bebeğime bakıyorum hiçbir aktarıda tanımıyorum.. alın nereden alırsanız allah stünüzü bol etsin..

arkadasım nıyetım kotu degıl ama farkıdamısın.konu boyunca her cvpta sureklı ayfer kaur 200 tl ayfer kaur 200 tl zatem konuyu okuyan bunu goruyor. tarafsız bırı okusa o da oyle dusunur. kırıldıysan ozur dılerım.

ozurumu gerı alıyorum "tantunel zederi vs yazıp sutsuz kalır onlara acıırım..." demenı kınıyorum.konunu bastan sona kadar oku o zaman gor ne yazdıklarını haksızsam Allah versın cezamı.

ha bu arada uzun suredır bu konuya gırmemıstım gırdıgım ıyı oldu.ozelden mesaj atanlardan bahsetmıssın ben de sana ozel mesaj attım sana guvendım ve konunu hep takıp ettım dıger sut arttırıcı konuları da okudum hatta sen bırınde bırakın bu ıslerı dıye atıfta bulunmustun ve konunu okudugumda hepaynı replıkl karsılastıgım ıcın boyle bır yazı yazdım benım vıcdanım rahat. gıslı ve dıger ıkı arkadas yazmasın dıyemessın rahatsız olduysan konunu kapattırrsın.herkes burada fıkrını soylemekte ozgur.benım zaten sutum az,ıstedıgın kadar bıyık altından sutsuz kalır acırım demene gerek yok. bu da son mesajım bu konuya

özlem iyi niyetle yazmış olabilirsin ama akadaşların dikkatini çeken sürekli aynı şeyi tekrar etmen olmuş galiba.
zaten konuyu açtığında yazmışsın ayfer kaur dan aldım 1 kaşık balla yiyorum kilosu şu kadar vs diye.
konuya giren doğal olarak ilk mesajını okur ve orada zaten bütün bilgileri vermişsin.
ama konun boyunca nerdeyse her mesajında ayfer kaur dan alın demen milletin kafasında acaba diye soru işareti oluşturmuş olabilir.
sen ilk defa burda görüyorsun galiba ama başka bir konu daha vardı sütle ilgili.başkası açmıştı
bazı şeylerden fayda görenlerde önerilerde bulunmuştu buna bende dahilim.
sende bırakın bu işleri diye küçümsemiş ve yine ayfer kaurdan alın kesin çözüm demiştin..
orda zaten bir çok kişi yazdı reklam kokusu alıyorum heryere aynı şeyi yazıyorsun dedi.
o konuyu bir daha okumamışsın ki burda görünce çok kzıdın ama beddua ederdim ama neyse gibi konuşman hiç hoş değil gerçekten
yani beddua etmesen bile bunu aklından geçirmen bile kötü.
annesine kızdın diye ufacık bebeğin rızkına laf uzatma düşüncesi bile kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…