ben de kötü söz etmedim eğer öyleyse dedim neden beddua edersem sütsüz kalır deyip tehtit ediyorsun ki ? ben de sana az önce güzel bişey yazmıştım yazık ....
Ya bence bu konu kalsın burda güvenen isteyen kullanır isteyemeyen kullanmaz ben 2 gündür kulanıyorum farkı bu akşam anlıcam olmasa bile ne diye yargılayım özlemi o bize tavsiye etti beddua falan yok ortada yazılanları lütfen iyi okuyun
şuanda 3 aylık bebeğim kucağımda emiyor ve biryandanda yazıyorum.reklam diyen arkadaşları allaha havale ediyor allahlarından bulsun diyorum. sinirden ağlıyorum... he şimdi bunada duygu sömürüsü dersiniz.istediğinizi diyin.. vicdanınız ve allaha havale ettim zaten.benim 1 aylık bebeğim varken sütüm gitti kesildi. mamaya geçecekken biri önerdi ve banada AYFER KAURDAN önerdi buradada yazdım size bende sordum neden orası diye farklıları ve çakmaları varmış.aldım şükür çok faydasını gördüm.. buradan bir arkadaşa önerdim oda mamaya başlayacaktı. ona ayfer kaurdan al demedim. sadece bira mayası dedim. almış.3 gün sonra yazdı farrk yok dedi. 40 tl miş kilosu. bende yanlış yada çakmadır dedim. sonra ayfer kaurdan almış.2 gün sonra tşk üstüne tşk dua üstüne dua.15 ml sütüm geliyordu.ilk defa 75 ml. geldi dedi.o aldığı mayayıda götürmüş aldığı yere çakma çıkmış.. işte böyle ister hikaye diyin ister yalan.ben ev hanımı 3 aylık bebeği olan bi bayanım.şükür bebeğim süte doydu bu sayede.ister inanın ister inanmayın. evt reklam yapıyorum sizide tekrar allaha havale ediyorum.o reklam diyenleri tekrar kınıyorum vicdanına bırakıyorum... he buarada gaz içinde bi şurup yazmıştım iyi geliyor diye.. o şurubunda imalatını yapıyorum arkadaşlar. oldumu rahat ettinizmi. yazıyı sonlandıramıyorum çünki kendime kızıyorum faydam olsun bebekler aç kalmasın diye iyi gelen şeyleri buradan hep yazdım hümanayI rezeneyi kompostoyu mayayı evt bunlarıda ben üretiyorum. şuanda kendime kızıyorum.bebeğim kucağımda cvp yazıcam diye uğraştım. size deymezzmiş. özellikle reklam diyen arkadaşlara özel msj atmışlardı öle cvplamıştım yazıklar olsun diyorum size yazıklar olsunn ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
şuanda 3 aylık bebeğim kucağımda emiyor ve biryandanda yazıyorum.reklam diyen arkadaşları allaha havale ediyor allahlarından bulsun diyorum. sinirden ağlıyorum... he şimdi bunada duygu sömürüsü dersiniz.istediğinizi diyin.. vicdanınız ve allaha havale ettim zaten.benim 1 aylık bebeğim varken sütüm gitti kesildi. mamaya geçecekken biri önerdi ve banada AYFER KAURDAN önerdi buradada yazdım size bende sordum neden orası diye farklıları ve çakmaları varmış.aldım şükür çok faydasını gördüm.. buradan bir arkadaşa önerdim oda mamaya başlayacaktı. ona ayfer kaurdan al demedim. sadece bira mayası dedim. almış.3 gün sonra yazdı farrk yok dedi. 40 tl miş kilosu. bende yanlış yada çakmadır dedim. sonra ayfer kaurdan almış.2 gün sonra tşk üstüne tşk dua üstüne dua.15 ml sütüm geliyordu.ilk defa 75 ml. geldi dedi.o aldığı mayayıda götürmüş aldığı yere çakma çıkmış.. işte böyle ister hikaye diyin ister yalan.ben ev hanımı 3 aylık bebeği olan bi bayanım.şükür bebeğim süte doydu bu sayede.ister inanın ister inanmayın. evt reklam yapıyorum sizide tekrar allaha havale ediyorum.o reklam diyenleri tekrar kınıyorum vicdanına bırakıyorum... he buarada gaz içinde bi şurup yazmıştım iyi geliyor diye.. o şurubunda imalatını yapıyorum arkadaşlar. oldumu rahat ettinizmi. yazıyı sonlandıramıyorum çünki kendime kızıyorum faydam olsun bebekler aç kalmasın diye iyi gelen şeyleri buradan hep yazdım hümanayI rezeneyi kompostoyu mayayı evt bunlarıda ben üretiyorum. şuanda kendime kızıyorum.bebeğim kucağımda cvp yazıcam diye uğraştım. size deymezzmiş. özellikle reklam diyen arkadaşlara özel msj atmışlardı öle cvplamıştım yazıklar olsun diyorum size yazıklar olsunn ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
Ya saçmalamayın kızın ne suçu var yarayan birşeyi önermiş diğer sitelerdede malt içiçeklerini öneriyorlar ne yani fabrika ile anlaşmışlarmı lütfen insanları bu kadar kolay yargılamayın bunu benim dr tavsiye etti life med hasan ünlütürk acın sorun oda dedi bira mayası iyi gelir diye neden insanları suçlamak bu kadar kolay kullanmayan kullanmaz kadın size illa alın kullanın demiyor keyfiniz bilir kimine yarar kimine yaramaz ayıptır yazdıklarınıza bir bakın
Arkadaşlar niye böyle ithamlarda bulunuyorsunuz, herşey herkese fayda etmeyebilir. ben 5 gündür kullanıyorum, sütüm azdı, mama takviyesi yapıyorduk, dün gece sağdım ve gözlerime inanamadım, tam 110 ml sütüm çıktı, dr 100 çıkarsa mamayı keseriz demişti, bugün hiç mama vermedim hamdolsun, tabi mayanın yanı sıra bol su süt tüketmem, moralimi yüksek tutmam ve ara ara makineyle sağmam da etkilidir sütümün artmasında. Ama mayanın da bana yaradığını düşünüyorum ve özlembostancı arkadaşıma teşekkür ediyorum. Özlem üzülme. Allah her şeyi görüyor biliyor imtihan dünyası.
pardon cnm ne reklamı?? şimdi böylemi oldu.?? ya ben evvhanımıyım arkadaşlar 3 aylık bebeğime bakıyorum hiçbir aktarıda tanımıyorum.. alın nereden alırsanız allah stünüzü bol etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?