- Konu Sahibi Yarenannesi
ben doğduğundan beri sağıp veriyorum 3 aylık oldu 120 cc içyor ama artık sütüm yetmiyo iki defada mama veriyorum maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç saatte bir veriyorsunuz 120.cc yi...kilo alımı nasıl ..kaç kilo????ben doğduğundan beri sağıp veriyorum 3 aylık oldu 120 cc içyor ama artık sütüm yetmiyo iki defada mama veriyorum maalesef
Benim bebeğim 17 günlük ve beni hiç emmedi. Doğduğunda 7 gün küvezde kaldı ve orda biberona alıştı. Ne kadar uğraştıysak da memeyi tutturamadık. 2 gün aç kaldı ve 3100'den 2900'e düştü ve yine de memeyi almadı. Doğduğundan beri sağarak veriyorum. Şu an gündüz 2 saatte bir 60 cc, gece de 3,5 saatte bir 70 cc içiyorBenim bebegim 2 bucuk aylik ve emmiyor. Sagarak veriyorum.bebim gibi sagarak veren anneler varmi..kac aylık bebişleriniz ..kaç saatte bir kaç ml içiyor? ?
Bebeginiz çok küçükmus..keske emseydi...günune göre güzel içiyor, nusBenim bebeğim 17 günlük ve beni hiç emmedi. Doğduğunda 7 gün küvezde kaldı ve orda biberona alıştı. Ne kadar uğraştıysak da memeyi tutturamadık. 2 gün aç kaldı ve 3100'den 2900'e düştü ve yine de memeyi almadı. Doğduğundan beri sağarak veriyorum. Şu an gündüz 2 saatte bir 60 cc, gece de 3,5 saatte bir 70 cc içiyor
Merhaba, bizimkilerde 22 gunluk. 8 gun kuvozde kaldi premature dogdugu icin. Gogus ucum cikmadigi icin ememiyorlar ben de sagarak veriyorum. 2 saatte bir 60 cc sut, 40_50 cc de mama takviyesi yapiyorum. Suanda 3000_3100 kilolari.Benim bebeğim 17 günlük ve beni hiç emmedi. Doğduğunda 7 gün küvezde kaldı ve orda biberona alıştı. Ne kadar uğraştıysak da memeyi tutturamadık. 2 gün aç kaldı ve 3100'den 2900'e düştü ve yine de memeyi almadı. Doğduğundan beri sağarak veriyorum. Şu an gündüz 2 saatte bir 60 cc, gece de 3,5 saatte bir 70 cc içiyor
Cnm benim içinde sagmak zor..ama emmedikleri zaman yapacak.bişey yok. ..sagmak zorundayız..hatta herkes bana verme anne sütünü..emmedi niye sagıyorsun...diyorlar...ama ben bebegimin benim sütümü içmesı ićin elimden geleni yapıyorum.....Merhaba, bizimkilerde 22 gunluk. 8 gun kuvozde kaldi premature dogdugu icin. Gogus ucum cikmadigi icin ememiyorlar ben de sagarak veriyorum. 2 saatte bir 60 cc sut, 40_50 cc de mama takviyesi yapiyorum. Suanda 3000_3100 kilolari.
Surekli sagmak da zor,napicam bilmiyorum. Gogus ucu takarak iciriyrm,tahminim 20 cc alip uykuya daliyorlar![]()
Sağmak çok zor gerçekten. Ben de gece gündüz 3 saatte bir sağıyorum. Ama bebeğimin anne sütü alması çok önemli olduğunu düşündüğüm için, sütüm bitmesin diye sağmaya devam edicem. 40 günden sonra 3 aydan sonra bile emenleri duydum. Ara ara memeyi vermeye çalışcam ama almazsa yapcak bişey yok. Sağmaya devamMerhaba, bizimkilerde 22 gunluk. 8 gun kuvozde kaldi premature dogdugu icin. Gogus ucum cikmadigi icin ememiyorlar ben de sagarak veriyorum. 2 saatte bir 60 cc sut, 40_50 cc de mama takviyesi yapiyorum. Suanda 3000_3100 kilolari.
Surekli sagmak da zor,napicam bilmiyorum. Gogus ucu takarak iciriyrm,tahminim 20 cc alip uykuya daliyorlar![]()
Ben lansinoh manuel tekli kullaniyorum,gayet memnunum. Yara olmadi benim. Hastanede ilk gun elektrikli madela kullandim goguslerim yara oldu,kan bile sızmisti sute.Sağmak çok zor gerçekten. Ben de gece gündüz 3 saatte bir sağıyorum. Ama bebeğimin anne sütü alması çok önemli olduğunu düşündüğüm için, sütüm bitmesin diye sağmaya devam edicem. 40 günden sonra 3 aydan sonra bile emenleri duydum. Ara ara memeyi vermeye çalışcam ama almazsa yapcak bişey yok. Sağmaya devamsağmakla ilgili en büyük sıkıntım göğüs uçlarımın yara olması. Vakumladıkça o uçlar hiç geçmeyecek gibi geliyor
Ben lansinoh manuel tekli kullaniyorum,gayet memnunum. Yara olmadi benim. Hastanede ilk gun elektrikli madela kullandim goguslerim yara oldu,kan bile sızmisti sute.
Lansinoh gogus kremi de iyi,dogal oldugu icin silmeye de gerek kalmiyor.
Sagmak yonunden dertli degilim ama cocuklar gogusten emmezse 3 ayda sutun kesilir dediler,ondan cok korkuyorum
Daha simdiden mamaya da basladilar. Ikiz olunca sut de yetmiyor maalesef..
Cnm benim bebegim 3 aylık oldu..hala sagıyorum.sütüm arttı kesilmedi..çok şükür. ...bende medela hastane tipi makineyi kullanıyorum. ..inşallah seninkide kesilmezBen lansinoh manuel tekli kullaniyorum,gayet memnunum. Yara olmadi benim. Hastanede ilk gun elektrikli madela kullandim goguslerim yara oldu,kan bile sızmisti sute.
Lansinoh gogus kremi de iyi,dogal oldugu icin silmeye de gerek kalmiyor.
Sagmak yonunden dertli degilim ama cocuklar gogusten emmezse 3 ayda sutun kesilir dediler,ondan cok korkuyorum
Daha simdiden mamaya da basladilar. Ikiz olunca sut de yetmiyor maalesef..
Ne kadar sıklıkla sağıyorsunuz? Ben gece gündüz her 3 saatte bir sağıyorum. Bu şekilde mi devam etmeliyim, emin olamıyorum.Cnm benim bebegim 3 aylık oldu..hala sagıyorum.sütüm arttı kesilmedi..çok şükür. ...bende medela hastane tipi makineyi kullanıyorum. ..inşallah seninkide kesilmez
Cnm ben bebegim ne zaman acıkırsa o zaman sağıyorum...dolaba falan koymuyorum taze taze veriyorum hemen bebegime...2 saatte bir veriyorum.....gerçekten medela sütü arttırıyorNe kadar sıklıkla sağıyorsunuz? Ben gece gündüz her 3 saatte bir sağıyorum. Bu şekilde mi devam etmeliyim, emin olamıyorum.
kilosu gayet iyi belli bir saati yok ne zmn isterseKaç saatte bir veriyorsunuz 120.cc yi...kilo alımı nasıl ..kaç kilo????
Kızlar bende malesef sütümü sağmak zorunda kalıyorum. İlk andan beri emzirdim. Ama 3. Günden sonra özellikle geceleri krizler başladı. Ağlıyor hiç bir şekilde de susmuyordu. Bezinde turunculuklar görünce yetmediğini anladık.zaten göğüslerimde çok sert.doktor sağmasan hem süt geri gider hem de ateşlenirsin diyince hemen pompa aldık. İlk gün 330ml ikinci gün 615ml sağıp verdim ayrıca emebildiği kadar emziriyorum. Örneğin 615 İçtiği gün 40dk kadarda emdi. Aralıklarla. Sütün yeterli olup olmadığını çiş ile anlarsınız dediler. Dolu dolu 8 9 bez değiştirdik dün. Sağmaya başladığımdan beridir de hiç turunculuk yok bezde. Herkes sağma azalır emzir diyor ama sonuna kadar göğüsü boşaltmak artırmaz mı? Bebeğimin bunu yapması şuan imkansız. Sürekli ağlatıp huzursuz etmekte istemiyorum. Sizin fikirlerinz nedir. Bu arada bugün 7 günlük olduk
![]()
Benim bebegim 2 bucuk aylik ve emmiyor. Sagarak veriyorum.bebim gibi sagarak veren anneler varmi..kac aylık bebişleriniz ..kaç saatte bir kaç ml içiyor? ?
Medela süt sagma makinasının ismi.....Merhaba benim goguslerim yara oldu o yüzden emziremedim devamlı sagip verdim ama doymadi mecbur mamaya başladık iki aylık bebeğim yaraları m hala geçmedi şimdi arada bi emziriyorum yine mama takviyesi yapiyoruz sutumu elimle sagiyorum o âqXC
yüzden 100-125 cc çıktı sadece. Sagmak daha iyi tabi sagmamak daha kötü yaparmış. Bu arada medela sütü arttırıyor demissiniz affiniza siginiyorum neydi medela.