Bebek Beslenmesi Sütünü sagıp veren anneler varmı.??bebeginiz kaç aylik ..kac saatte bir?kaç ml süt içiyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım sen daha iyisini bilirsin ama benim okuduğum ve bildiğim kadarıyla 4 aylık bebek 2 saatte bir beslenmez doğru miktarı verirsen 4 saatte bir beslenmesi gerek. Benim kızım 1. Ayındanberi 3 saatte 1 besleniyor 100 cc şimdi 3 saatte bir 120 cc ye çıkarmaya başladım 4. Ayda 150 -180 cc 4 saatte bir ideal olur onun için. Bence bir an önce başta 2,3 saat sonra 3 sonra 3,5 sonra da 4 saat şeklinde 1 hafta içinde bebeğini bu düzene alıştırabilirsin.
2 saatte bir 100cc 4 buçuk aylık bebeğim

Merhaba kızınız kaç aylık? Anne sütü mü alıyor mama mı?

Kızım 72 günlük sütüm az olduğu için mama da alıyor. Önce emziriyorum doymuyor ağlıyor mama veriyorum. 3 saatte bir 90 cc içiyor. 2,5 aylık bebek için yeterli bir miktar mıdır?

2,5 aylık bir bebek için 90 cc az bence ama belli de olmaz. Kilo alımını takip etmek lazım en iyi oradan anlaşılır.

Merhabalar,
Bebeklerim 35 haftalikken dogdu sezaryenle,
suan 2 haftaliklar. 2500_2600 gr kilolari.
2_3 saatte bir 40_50 cc anne sutu sagip veriyorum ikisine de(fazlasini icmiyorlar, uyuyorlar). Ilaveten de mama takviyesi yapiyorum sut sagamazsam. Kucuk olduklari icin memeden sut cekemiyorlar,yoruluyorlar. 5_10 ml anca emdiklerini dusunuyorum.
3 gunde 100 gr kilo aliyorlar. Anne sutu agirlikli beslemeye calisiyorum ama sanirim 1aylik olduklarinda sut yetmeyecek ikisine birden.
Mama vermek istemiyorum ama mecburum sanirim

Bir de sutum sarimsi renkte.( Muzlu sut renginde.) Beyaz mi olmasi gerekiyor illa? Sutun Kaliteli olusunu nasil anliyoruz? Bir de sutum sanirim hafiften yaglanmaya basladi,ustunde hafif yag tabakasi oluyor. Kivam olarak koyu da degil.

Mama olarak dr aptamil pronutra 1 i onerdi,onu kullaniyoruz. Daha simdiden bebislerde gaz sorunu var:)
Kendime de lactamil aldim,vitamin takviyeli ve sut artirici. Simdilik memnunum,tavsiye edebilirim.
Sizler ne kullaniyorsunuz,neyi tavsiye edersiniz?

Güle güle büyütün bebeklerinizi☺ ben de mama olarak similac kullanıyorum dr tavsiye etmişti. İlk başlarda sma kullandım kızımı kabız yaptı. Süt arttırıcı olarak da sütün içinde inciri kaynatıp blendırdan geçirip içiyordum çok faydasını gördüm fakat kızımda çok gaz yaptı

Merhabalar. Bebişlerinize sağlıklı, uzun ömürler dilerim.
Bebişler daha 2 haftalık. Emecekleri süt te bununla doğru orantılı olarak az. Sütünüzün sarı renkli olması çok normal. Çünkü yağ oranı yüksek. Dolayısıyla üzerinde yağ birikmesi de çok normal. Zamanla sütün rengi açılır. Beyaza dönmeye başlar. Şu anda en besleyici olduğu zaman. Endişelenmeyin.
Ayrıca sütünüz bebekler emdikçe artacak. Aynı kalmayacak m

15 gunluguz iki saaatte bir besliyorum uyuyorsa uyandiriyorum genelde uyandiramadigim zaman sagip biberonla veriyorum sarilik oldugumuz icin bu kadar kasiyorum . Sagdigimda iki gogus 100 125 ml cikiyor . Ama genelde 75 de doyuyor . Buarada bir haftada 500 gram almisiz .

Sütünüz yarıyor o zaman maşallah iyi kilo almıs

Masallah.. benim de o civarda ama dr mama takviyesi de yap mutlaka dedi,sanirim ikiz oldugu icin. Premature oldugu icin kilo almalari lazim bir an once dedi.
Sizinki kilo olarak da iyi almis,masallah size.
Siz de saglikla buyutun insallah..

Tesekkur ederim, icimi rahatlattiniz :)
Simdi daha sık uyaniyorlar,daha cok sut istiyorlar. Ama sanirim emmeye zorlamaliyim onlari,devamli makinayla saginca da 3ay icinde sut kesiliyormus.
Bu kadar bedavacilik yeter sanirim onlara :)

Size de bebeginizle birlikte saglikli,huzurlu gunler dilerim..

kızım bugun 3 aylık olddu 3 gündür 120 cc mama içiyor. 2,5 aylıkken sutum kesildi maalesef. Sizinki kadarken 100 cc içiyordu. Ama sizin bebeğiniz hem emiyor bende 90 cc mama içiyorsa doyuyordur. Hangi mamayı kullanıyorsunuz. Biz mamaya başladığımızdan beri 22 günde 1kg aldı. Tombik tombik oldu 6kilo şuan. Hipp organic combiotic kullanıyorum ben.

Maşallah kuzuya. Kızımda 35 günde 900 gr aldı. İlk başlarda sma içiyordu kabız oldu 6 gün kakasını yapamadığı oluyordu. Dr tavsiyesiyle similac kullanıyoruz. Mamadan memnunum

Fiyatı ne kadar mamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…