• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütün kalitesini artırmak için yardım...

hurmali sutu tavsiye ediyorum cok ise yariyor yatmadan once 1 su bardagindan daha buyuk bardaga sutumuzu koyuyoruz icine 4 yada 5 tane hurmanin cekirdeklerini cikarip atiyoruz gece bebeginizi emzirmek icin kaltignizda bu karisimi icin gercekten cok sut yapiyo benim bebegim 2 aylik ve 6.700 gram

canım hurmalı süt dediğin nasıl bişey normal hurmayı normal sütemi katıyoruz benimde sütüm çok azda denemek istiyorum :D

canım hurmalı süt dediğin nasıl bişey normal hurmayı normal sütemi katıyoruz benimde sütüm çok azda denemek istiyorum :D

evet canim normal hurma ve normal sut ben medine hurmasini kullaniyorum kabuklarini soyup sutun icerisine at 2 saat bekledikden sonra sutu ic hurmasinida ye gece yatmadan hazirlarsan bebegini emirmek icin kalktiginda icersin bir iki gun icerisinde farki anlarsin insallah sende de ise yarar

evet canim normal hurma ve normal sut ben medine hurmasini kullaniyorum kabuklarini soyup sutun icerisine at 2 saat bekledikden sonra sutu ic hurmasinida ye gece yatmadan hazirlarsan bebegini emirmek icin kalktiginda icersin bir iki gun icerisinde farki anlarsin insallah sende de ise yarar

ayyy inşallahhh.hemen bugün yapıcam.çok teşekkür ederim:46::46:

kızlar bu duayı daha doğrusu ayet-i kerime ,yazıp muska şeklinde çamaşırımın sütyenimn içine koydum (tuvalete girerken çıkarmak gerekiyo ) ve tabi bol sıvı tükettim gece yattım ertesi gün göğüslerim taş gibi uyandım yemin ederim inanarak yapmak da çok önemli tabi ayrıca yeşil fasulye yemeğide çok çabuk süt yapıyor onunda çok faydası olmuştu.

“Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.
ayrıca bol bol okuyun mutlaka bol emzirmeli günler hepimize

sutun kalıtesı için elevıt vıt hapına devam balık yagına devam et bak gor sutun kalıtesı nasıl artcak
benım sutum gec geldı oğlum3350gr dogdu hastane cıkısında 2950olmustu sonra bu hapları içmeye basladım hast yanımda yoktu sutum hep azdı ama kılo alımı cok ıyıye gıttı bırde cok kafana takma drım ben takan bırı olrak sutum 4ayda kesıldı

Back