Sütun kalitesi ve mama takviyesi

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Kızlar merhaba. 27 günlük bebeğim var ve uzamış sarılığı var. Bugün kontrole gittik kiloda almamış. Ama çok emiyor normalde ve sürekli emmek istiyor. Büyük tuvaletini ve çişini sürekli yapıyor. Ama bugün doktor sütun az olabilr dedi ama sütumde iyi fışkırıyor akıyor emzirmedimmi.. mama verebilirsin dedi doktor. Hangi mamayı onerirsinz vede sütüm bı ise yaramıyor mu demek oluyor yani emzirmesemde olurmu demek bu anlamadım hiç birşey.. birde mamanin zararı olurmu beni aydınlatırsanız sevinirim.

Vitamin kullan canım senin vitamin eksikliğin varsa bebeğin de olur o tüm vitamini senden alıyor d vitamini hariç onu da damla vermiştir mutlaka
Sütün için bestlak damla tavsiyem
Ve emzirmeyi nasıl yapıyorsun her emzirmede bir memeyi tek ver o onu iyice bitirsin ilk gelen süt besleyici sonra gelen kilo aldırıcı oluyor yağdan zengin oluyor
Pomban varsa sütünün miktarini olcebilirsin

Balk yağı hapim vardı yeni bitti cnm

Tek memeni ver her defasında. Mutlaka kilo alacak görürsün. Daha küçük olduğu için memeyi tam bitiremez. Tek meme sonraki emmede diğer meme. Her istediğinde süt vermelisin. Sütün asla bitmez tükenmez. İctigin sularda kayısı olmasın. Bunun yerine şekersiz üzüm kaynatıp içebilirsin. Solgarın brewers yeast kapsülleri var onlardan alabilirsin. Naturpy milk tea ya da humana stilltea alabilirsin. Bolca su içmelisin. Eminim kilo alacaktır. Yine de almıyorsa bebeğine bakarlar mutlaka. Bebekte enfeksiyon varsa fazlaca kaka yapıyor ve kilo alamıyor. Bir ay bana öyle olmuştu. Günde 15 kez bezini degistigim bebeğim 550 Gr almıştı ama sonraki ay 1200 Gr ile arayı kapattı.

Ahh keşke benmkide alsa öyle sevinicem ki üzerimde bı yük oldu bu durum.. bu kapsüller dediğiniz şey sütü arttiriyormu sadece yoksa kaliteyede etkisi varmi

Ahh keşke benmkide alsa öyle sevinicem ki üzerimde bı yük oldu bu durum.. bu kapsüller dediğiniz şey sütü arttiriyormu sadece yoksa kaliteyede etkisi varmi
Kaliteyi artırır mı kesin kimse bilemez. Biz sütümüze güvenmekle yükümlüyüz. Solgarda aynı zamanda B12 vitamini de var. Kaliteye de etki ettiğini düşünüyorum o yüzden. Ben ilk zamanlar sürekli bal kabağı sütlacı, şekersiz üzüm hoşafı, tahin pekmez, tahin helvası, rezene çayı tükettim. Beslenme dikkat et inşallah bebeğin kilo alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…