Bebek Beslenmesi sütümün birden azalmasına anlam veremedim..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevilzgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
bebğim 3.5 aylık 3gün öncesine kadar sütüm gayet iyi geliyordu ne olduysa oldu artık yetmiyor.memeyi aldığı anda süt gelmiyor biraz boş çektikten sonra süt yoğun gelmeye başlıyor süt gelene kadar da oğlum kıvranıyor geceleri de göğsüm tam dolmuyor uyuduğum halde.yediğim yemek içtiğim su aynı miktarda değişen hiçbirşey yok neden böyle oldu bilemiyorum yetmediği zaman az az mama takviyesi yapıyorum.sık sık emzirmeye çalışıyorum sütüm artar diye bakalım nasl olcak.mama verdiğim zaman kendimi tuhaf hissediyorum meğerse emzirmek ne keyifli ve huzurlu birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum.

cnm o aylarda benimde belli dönemlerde azalırdı,mesala 1-2 gün bi azalma olurdu ondan sonra normale dönerdi,çoğalırdı,emzirmek gibi keyifli bişey yoktur heralde dediğin gibi,allah yavrularımızın rızkını bol bol versin inşllh,şimdi 7 aylık bücürüm oruç tutma kesilir dediler,allah a şükür orucumu tutuyorum kesilmedi,ama senin bebeğin daha çok küçük oruç tutuyosan ondanda kesilmiş olabilir,bence sen tutma oruç yavrunun rızkını kesme,eğer bişeyi kafaya taktıysan ondanda kesilir,bide sütüm kesildi diye dillendirme inanmazdım ama süt olayı biraz psikolojik kafanı rahat tut,yemene dikkat et bol bol sıvı al,komposto kaynat iç,çoğalır inşllh sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…