• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütümü nasıl yağlandırabilirim??

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
merhaba arkadaşlar şükürler olsun sütüm var ama yağlı değil gibi duyduğuma göre yağlı süt bebişe iyi kilo aldırıyormuş bizimde baya bir kilo almaya ihtiyacımız var ne yersem yağlı olur bilginiz varmı bu konuda

kaymak,tereyağ ye bakalım sütün nasıl yağlı oluyor cokacimcoook kaymak tutuo walla sütün üstü bunları yeyince...arkadaşlar bende su içsem süt olur düşünürdüm öyle değilmişş...ablamın bebekleri prematureydi...bende bebekler hastanese kalırken süt götürüordum..herkes sağıyo biberonlara bırakıo hemşireler içiriodu...ablamınkinin üstünde yağ fln bişe yok diğerlerinki yağlı...eve gelir gelmez anneme söyledim kaymak tereyağ ball zorlada olsa yedirdik ablama...üstü 1 parmak yağ oldu...tebrubeyle sabittir.... :lepi:

kaymak,tereyağ ye bakalım sütün nasıl yağlı oluyor cokacimcoook kaymak tutuo walla sütün üstü bunları yeyince...arkadaşlar bende su içsem süt olur düşünürdüm öyle değilmişş...ablamın bebekleri prematureydi...bende bebekler hastanese kalırken süt götürüordum..herkes sağıyo biberonlara bırakıo hemşireler içiriodu...ablamınkinin üstünde yağ fln bişe yok diğerlerinki yağlı...eve gelir gelmez anneme söyledim kaymak tereyağ ball zorlada olsa yedirdik ablama...üstü 1 parmak yağ oldu...tebrubeyle sabittir.... :lepi:

canımm Allah razı olsun hemen gidip yiyecem tereyağlı ballı ekmekkkcokacimcoook

yavruss aslında annenin hamileyken vucuduna depoladığı yağlarda sütü yağlı yapıyor cokacimcoook benim ablamın ikizdi ve sadece 9 kilo almıştı hamileliği sonuna kadar yeterince yağda yoktu yani vucunda...sen nasılsın kilo açısından kilo aldın mı hamileyken şimdi nasılsın bakem :kahve:

bende 9-10 kilo kadar almıştım ama zayıf değildim yani 63 ile hamile kalmıştım şimdi 65im

Benim sutum yagli ama1 ozel hic bisey yapmiyorum yeni dogum yaptigim siralarda gogsum doluyodu kizim hepsini bitiremiyodu esimin teyzesi demistiki sutun ilk sulu cok acik renkli sut gelir onu sag sonundaki bembeyaz yagli sutu ver o kilo yapar demisti bende ondeki sulu sutu sagiyodum sagdigimdaki sut bile yuzu kaymaklaniyodu bebis buyuncede emzir bidahaki emzirecegin zaman yine ayni memeye emzirki yaglisutudu emsin demisti ben hep oyle yapiyorum sag gogsunu emzirdinya acikinca yine sag gogsunu ver sonra oteki gogse gec oyle dene bi meranin dedigi gibi hamilelikteki kiloylada alakali olabilir ben .25 kilo almistim

arkadaşım bol bol peynir ye ben hamileliğimin ilk günlerinden itibaren ki hiç sevmezdim halen çok seviyorum acaip derecede peynir yedim devam ediyorum.sütüm kuvvetli geldiğinden oğluşumda kızarıklıklar olmuştu.hamileliğimde 8 kilo almıştım hepsini verdim hatta şu anda genç kızlık halime döndüm.meranın dediği mantıklı tabiki yağ,peynir tüket.sonuçta kadınız ileride kemik erimesi derdimiz olacak birde.ben leylanın dediği gibi yapmıyorum her ikisinide veriyorum.uyumadan önce sağı emdiyse kalkınca solumu veriyorum.birde bol bol komposto iç lütfen.

Back