Arkadaşlar kafama takılan çok önemli bir konu var. Şimdi ben önümüzdeki hafta işe başlıyorum bebeğim 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor.
Sabahları bebeğimi kv ye bırakıcam süt sağıp götüreceğim ama nasıl muhafaza etmem lazım akşamdan sağıp dolaba koyucam ama sabah kv ye gidene kadar çıkıcak orda tekrar dolaba giricek bu aşamada süt bozulur mu acaba ortalama 20 dakika civarı dışarıda kalıcak Sütler
Arkadaşlar kafama takılan çok önemli bir konu var. Şimdi ben önümüzdeki hafta işe başlıyorum bebeğim 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor.
Sabahları bebeğimi kv ye bırakıcam süt sağıp götüreceğim ama nasıl muhafaza etmem lazım akşamdan sağıp dolaba koyucam ama sabah kv ye gidene kadar çıkıcak orda tekrar dolaba giricek bu aşamada süt bozulur mu acaba ortalama 20 dakika civarı dışarıda kalıcak Sütler
Bu güzelmiş bugün e bebeğe gideyim en iyisi. Malum önümüz yaz ve çok sıcak geçen bi yerde yaşıyoruz endişem ondan yanibozulmaz
ben işte ilk zamanlar 2 defa sonra 1 defa süt sağardım
e bebekten şunu aldım
baby plus Isı Koruyucu Biberon Çantası
Özellikleri: 5’lt kapasiteli Termal, mama ve biberon çantası, bebeğinizin mamasını ve sütünü rahatlıkla saklayıp taşımanıza yardımcı olur. Fitalat ve Azo Boyar madde içermeyen malzemeden üretilmiştir. Ayarlanabilir askısı ile hem omzunuza hem de bebek arabasına asarak taşıyabilirsiniz. Çanta...www.e-bebek.com
süt saklama poşetini bunun içine koyup götürürdüm. 2 poşeti alıyor rahat. fiyatı da abartı değil
termos biberonlar vardı onlarla taşıyabilirsiniz.Arkadaşlar kafama takılan çok önemli bir konu var. Şimdi ben önümüzdeki hafta işe başlıyorum bebeğim 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor.
Kv size gelemez mi? Bebeği her sabah çıkar, geri getir, iki ayrı ev düzeni görmesi vs zor olmaz mıBu güzelmiş bugün e bebeğe gideyim en iyisi. Malum önümüz yaz ve çok sıcak geçen bi yerde yaşıyoruz endişem ondan yani
Olmaz:)Kv size gelemez mi? Bebeği her sabah çıkar, geri getir, iki ayrı ev düzeni görmesi vs zor olmaz mı
Aynen az önce de bi üye arkadaş önerdi bugün gidip onlardan alacağım ben düşünememiştim bunu fikir için çokk teşekkür edermtermos biberonlar vardı onlarla taşıyabilirsiniz.
İçine buz aküsü de koyun siz. Anne sütü çabuk çözülür. Bir de hemen çözülmesini istemiyorsanız poşetleri yatay değil de dikey dondurun. Dondurmayacaksanız da iki küçük buz aküsü yeterli olur.Bu güzelmiş bugün e bebeğe gideyim en iyisi. Malum önümüz yaz ve çok sıcak geçen bi yerde yaşıyoruz endişem ondan yani
2 saat bi şey olmaz doğru ama yine dolaba girmesi gerekiyor sütün çünkü bütün gün içecek o sütü akşam 4e kadarAksamdan sagip dolaba koyacaksaniz, dolaptan ciktiktan sonra 2 saat birsey olmaz diye hatirliyorum. Aslinda buzluga koyup dondursaniz, buz halinde goturursunuz, hem o arada cozunmus olur. Zaten cozunmesi icin buzluktan cikarmaniz gerekecek. O surede tasimiz olursunuz.
O zaman en iyisi termos.2 saat bi şey olmaz doğru ama yine dolaba girmesi gerekiyor sütün çünkü bütün gün içecek o sütü akşam 4e kadar
O zaman en iyisi termos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?