sütüm yok mu

Ebrushn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
76
13
88
32
İyi günler anneler benim kızım 23 günlük ama sanki son zamanlarda sütüm azaldı gibi biraz stres falan yaşadım ama o zaman sütüm daha çoktu sanki. göğüslerim hep yumuşak dolgun dolgun değiller. Gece biraz uyursam az bişey sertleşir gibi oluyor ama gündüz genelde c9k yumuşak bebeğim de çok emiyor saat başı emmek istiyor bazen süt çayları komposto çorba şu tuketiyorum sürekli ama bir türlü sütümü artıramıyorum. bebeğime mama verdiğimde ise hemen içip bitiriyor doymuyor diye de strese giriyorum galiba. aslında bebek ac olmasa da ilk zamanlar ne kadar verirsen emer diyorlar ama ben bilemiyorum ne yapmalıyım (

Ben oğlumu 14 ay emzirdim. Ve 7 ay sadece anne sütü ile beslendi. Kilosuda gayet iyiydi. Benim göğüslerimde sadece ilk birkaç gün sertlesecek kadar doluyordu ondan sonrasında hep yumuşaktı ama bebeğimi doyurmaya yetti. Çocuğunun dilinden en iyi sen anlarsın. Açlıktan sürekli aglamiyorsa göğsün sert olmasada çocuğunu doyurmaya yetebilir

Sürekli ağlamıyor ama ne zaman mama versem içip uyuyor bu da beni çok üzüyor doymuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…