• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm yetmiyor:(

ceterissparibus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
221
2
46
İstanbul
Kizlar dogum yapali 16 gun oldu. Bebegim guzel bir sekilde emiyor. Emmek de istiyor ancak sutum yetmiyor. Doydugu zaman 2 saat deliksiz uyuyor. Diger turlu sut gelmedikce mememe yapisip kaliyor. Bu. Sefer de goguslerim hic dolmuyor. Mecburen gunde 1-2 kez mama vermek zorunda kaliyorum. Cok uzuluyorum. Bebegim bu kadar istekliyken ve sik sik emzirmeme ragmen neden boyle oluyor? Humana cayi iciyorum, 2Tane promalt iciyorum 5 lt su iciyorum ayrica.. 3-4 saat emzirmeyince sut geliyor ama o da yetmiyor iste. Neden boyle oluyor? Ne yapmaliyim ? Lutfen yardim kizlar. Yok yere mama vermek istemiyorum:((

Kizlar dogum yapali 16 gun oldu. Bebegim guzel bir sekilde emiyor. Emmek de istiyor ancak sutum yetmiyor. Doydugu zaman 2 saat deliksiz uyuyor. Diger turlu sut gelmedikce mememe yapisip kaliyor. Bu. Sefer de goguslerim hic dolmuyor. Mecburen gunde 1-2 kez mama vermek zorunda kaliyorum. Cok uzuluyorum. Bebegim bu kadar istekliyken ve sik sik emzirmeme ragmen neden boyle oluyor? Humana cayi iciyorum, 2Tane promalt iciyorum 5 lt su iciyorum ayrica.. 3-4 saat emzirmeyince sut geliyor ama o da yetmiyor iste. Neden boyle oluyor? Ne yapmaliyim ? Lutfen yardim kizlar. Yok yere mama vermek istemiyorum:((

Mrb tatlım,benim bebeğim de bugün 26 günlük oldu ve benim de sütüm yetmiyor,günde 2-3 defa mama veriyorum,benim de yemediğim içmediğim şey kalmadı fakat bünye meselesi,olmayınca olmuyor yani,bebeğim birgün açlıktan o kadar çok ağladı ki sesi kısıldı resmen,o gün bugündür mama veriyorum,takma kafana,annesinin memesini ağzına bile almayan bebekler var cnm,o yüzden herşeye rağmen şükretmeliyiz tatlım..:34:

uyku durumun nasil uyumazsan sutun az olur en cok sut yapan sey uyku ve su

sen yetmiyo dersen yetmez gerçekten stres azaltıyo sütü.düşünmemeye çalış rahat ol tahin helvası tatlı ye.gaz yapar ama bulgur acayip süt yapıyo kimyon yut yemeklerden önce 1 çay kaşığı gaz olmaz ne sende ne bebekte

evet bende kesinlikle katılıyorum uyku konusunda .benimde sütüm az geliyodu ,
bebeğim uyusa bile onun uykusunda çıkardığı seslerlr ben gene de uyuyamazdım en sonunda eşim bebekle ayrı bi odada yattı uyandıkça bana haber verdi gelip emzirdim ve inanınki sütüm nasılda arttı anne uyuyup dinlenmezse süt çok az geliyo.eğer imkanın varsA bol bol uyu derim ben sana .

Back