Sütüm yetmiyor mu

kiyomi02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
18
1
36
Arkadaşlar herkese merhaba
Yeni anneyim 5 aylık bebeğim var. Bu ay başından itibaren sütüm azalmaya basladı, bebeğim çok sık emmek istiyor yetmiyormuş gibi geliyor bana. Doktor 5.aydan itibaren sütümün azalmasının normal olduğunu söyledi. Akşam 8 de uyuttum 9.30 oldu saat, 3 kez kalktı bende her seferinde süt verdim ve emdi uyudu. Geceleri 2 saat olmadan uyanıyor emiyor uyuyakalıyor
Boyle bi durum yaşayan var mı

Temas istiyor olabilir. Sagin sutunuzu ne kadar geliyor bakin. Emzirirken digerinden akiyor mu ?

Benim kızımda öyledi gece uykuları haramdı memede uyurdu çektiğin an uyanırdı. Annem kızımdan için pirana bu kes bunu sütten demişti kadın bizi öyle görünce psikolojisi bozulmuştu. Evet sütünüz yetmiyor doktorunuz mama önermedi mi

Diş filan olabilir. Atak olabilir her şey olabilir. Yetiyodur ama yine de meme istiyodur. Benim çocuğum da ek gıdadan sonra bile sadece emmek isterdi bi lokma zor yerdi. Hep memede yaşamak isterdi. 2 yaşı geçip bırakana kadar.

Cok sağolun yorumunuz için
Dişi kaşınıyor zaten başladık ataklara

Diş olabilir dönem dönem bebekler böyle yapar. Kilo alımı iyiyse sorun olmuyor.duygusal ihtiyaçtan oluyor . Zaten ek gıdaya bişey kalmamış.

Sık emme isteğinden çok çişli bez sayısına bakın diyor doktorlar sütun yetip yetmediği noktasında uyku gerilemesi olabilir diş olabilir farklı bir gelişim atağı olabilir bebekler bazen sakinleşmek için de memeye gelmek istiyorlar

Benim bebeğimde 6 aylık olmak üzere, bir süredir gece sürekli kalkıp emiyor ve geri uyuyor yani sık sık yapıyor bunu. Bende diş olduğunu düşünüyorum çünkü sütüm var çok şükür

Diş olabilir dönem dönem bebekler böyle yapar. Kilo alımı iyiyse sorun olmuyor.duygusal ihtiyaçtan oluyor . Zaten ek gıdaya bişey kalmamış.
Duygusal ihtiyaç olduğunu düşünüyorum bu gece de cok kalktı sevdim geri uyuttum emzirmedim uyumaya devam etti

Bez sayımız normal
Miniğim sakinleşmek için istiyomuş :')

Benim bebeğimde 6 aylık olmak üzere, bir süredir gece sürekli kalkıp emiyor ve geri uyuyor yani sık sık yapıyor bunu. Bende diş olduğunu düşünüyorum çünkü sütüm var çok şükür
Genel olarak bebişlerimizde bu durumları yaşıyoruz demek ki :)
Sağlıcakla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…