sutum yetmiyor mu

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
ek gidaya yeni gectik sayilir 10 gun oluyor ama kizim hic sevmedi hala emziriyorum tamamen sayilir. yaklasik bir haftadir geceleri 4-5 kere uyaniyor emmek icin normalde 1 kere emer sabaha kadar uyurdu. gunduz de hep emmek istiyor. sizce sutum yetmiyor olabilir mi devam sutune gecsem iyi mi olur? sutume de baktim geliyor baya bir elle saginca. doktor devam sutune baslanabilir dedi ama sut geldigi icin emin olamadim

İnstada doc dr aydın erdemir var takip edin anne sütüyle ilgili çok faydalı bilgileri var her annenin sütü bebeğine yeter diyor bi bakın

ek gıdaya geçmek bebek için büyük bir değişim. bu değişimle başa çıkmanın bir yolu olarak da emme sıklığını artırmış olabilir. benimki de yaklaşık bir aydır geceleri çok fazla uyanıyor, diş çıkardığı için diye tahmin ediyorum. kokuyu alıp uyuyor kuzum.
eğer beslenmeyle ilgili bir eksiklik varsa kilo ve boy takibinden anlarsınız. orada bir sorun yoksa rahat olun.
bir de yeni geçtiyseniz eskinin usulü çocuğu beslemek üzere geçmemenizi tavsiye ederim. ilk zamanlar tadım zamanı, sadece tat bırak, yeter.

ben de her annenin sütünün yeterli olduğunu duymuştum. Kilo durumu ve emzirme sonrası rahatlaması, ağlamayı kesmesi sütünün yettiğini gösterir. Doktoruna danışabilirsin içini rahatlatmak için

Kaç aylık bebeğiniz, bebekler memeyi sadece karın doyurmak için emmezler , meme onlar için herşeydir. Bebek emdikçe süt gelir.

Sut sagma makinesi alıp onunla belli bir ölçüdemi verseniz boylece yetip yetmediği konusunda fikir sahibi olursunuz

Ben her an yeterli sütüm olmayabilir diye süt sağma makinesi kullanıyorum. Sağdığım sütü buzluğa koyuyorum, ihtiyaç anında sıcak suyun içinde çözüp kullanabiliyorum. Zaten sağdıkça, emdikçe süt geliyor, sağ taraftan emzireceksem sol tarafı sağıyorum. Bebeğiniz büyüdükçe besin ihtiyacı da artacak, böyle bir endişeniz varsa ek gıda ile birlikte anne sütünden yeteri kadar faydalanması için bir süt sağma makinesi edinebilirsiniz.

Günde 1,2 kez kakanyapiyorsa yetiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…