Sütüm yetiyor mu??

Kbrn10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
54
12
88
34
36 +2 de doğum yaptim. Su an Bebeğim bir haftalık. Bebeğim solunum sıkıntısı çektiği için hemen kuveze aldılar. Entube olduğu için de emziremiyorum. O yüzden surekli sağım yapiyorum. Ancak 3 saatte bir sağım yaptigimda iki göğsümden 60 CC çıkıyor. Hiç artma olmadı. Takviye gıdalar da alıyorum. Su an için iyi mi. Cok tedirginim.

Daha bir haftalık bebeğiniz. Zaten şuan emziriyo olsanız mide kapasitesi 60 cc içecek kadar yok henüz daha çok minik. Muhtemelen söylemişlerdir kaç cc ile beslendiğini. Ben 26 haftalık doğum yaptım bebeğim ilk günler 8cc içiyordu ben 20-30 sağıyodum ona rağmen hemşireler poşete 15 cc den fazla koyma dediler. zamanla bebeğin midesi de genişledi benim sütüm de çoğaldı. Kendinize biraz zaman verin.

Ben ilk bebeğimi hiç emziremedim. O yüzden ciddi bi korku yaşıyorum.

Öncelikle hayırlı olsun Kübra Hanm. Mideleri küçücük şuan onun. Her içmesinde 40-60 içer ortalama. Sağım için bir başlık açmıştım orda da yazmışlardı sağdıkça artar süt diye. Gün geçtikçe artacak merak etmeyin. Allah bian önce kucağınıza alıp doya doya emzirmeyi nasip etsin. Stresli olmayın, 3 öğün yemek ve bolll su için (3lt) . Takviye ne kullanıyorsunuz hangi marka

Ben ilk bebeğimi hiç emziremedim. O yüzden ciddi bi korku yaşıyorum.
Hiç korkmayın erken doğuranın sütü az gelir gelmez filan diyen olursa da kulak asmayın gün gelecek bir günlük toplamda 700cc-1litre süt çıkacak. 1 haftalık lohusa için gayet normal sütünüz. takviyelerinize devam edin ve bol su için

İnşallah tedirgin olmuştum cok.Momstok tabletini ve çayını kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim rahatlattiniz biraz beni

Çok teşekkür ederim rahatlattiniz biraz beni
Tabi siz o günlük 1litreye varan sütleri görecek kadar uzun zaman uzak kalmayın bebişinizle inşallah biran önce kavuşun emsin fazlalığı sağarsınız artık

Tabi siz o günlük 1litreye varan sütleri görecek kadar uzun zaman uzak kalmayın bebişinizle inşallah biran önce kavuşun emsin fazlalığı sağarsınız artık
İnşallah ama ne kadar duracağı belli olmadığı için süt gidecek diye korkuyorum

İnşallah ama ne kadar duracağı belli olmadığı için süt gidecek diye korkuyorum
Benimki 3 ay kaldı ama 26 haftalıktı hem kilo çok düşüktü hem solunumda ciddi sıkıntılar vardı. Gece saat kurup kalkıp sağdım 3 saatte bir. Gündüzde öyle. Süt poşetleri buzluğa sığmadı derin dondurucu aldım 5 çekmece fulldü. Sizin 36 haftalık çok daha çabuk çıkacaktır hiç kötü düşünmeyin şuan onun için yapabileceğiniz tek şey anne sütü ve dua. Korkmayın beyninizi sütüm gidecek kesilecek diye şartlamayın daha uzun zaman emzireceksiniz onu öyle düşünün. Bebeğinize de sütünüzede kendinize de güvenin. Güzel günler yakın

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bunun icin

Bol su için ve stres yapmayın gayet iyi sütünüz bebeğiniz büyüdükçe artacak daha bir haftalıksınız çok yeni lohusasınız emzirme danışmanı varsa hastanede ondan da bilgi almanızı öneririm

Yeter de artar bile. Moralinizi yüksek tutun ve bol bol sıvı alın. Bebeğinize Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

3 saatte çok uzun süre. yeni doğan bebeğin yanında olsa o meme ağzından çıkmaz. 1.5 saate bir gündüz gecede 2 saatte bir düzenli sagmalisin. Yavaş yavaş artacaktır düzenli sağımda. Merak etme. Sıvı alımına dikkat et . Bol su ve dinlen.

Hastanede bana öyle söyledikleri için öyle sağım yapiyordum

Hastanede bana öyle söyledikleri için öyle sağım yapiyordum
Sık sık sağ memeyi uyar emin ol artacak. Yanına gelince bebeğini bol sütle karşılarsin . Zaman gectikcede zamanı uzatabilirisn. İlk haftalar sık sık emzirilir. Boş boş sağman bile faydalı süt yok süt uret sinyali gidiyor beyine.en son ellede sağ boşalt sütü memeden oda pastadaki çilek gibi olur.

Öyle yapayım inşallah artar bende daha rahatlamış olurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…