herkese mrb bebeğim doğalı 45 gün oldu doğdugunda 3.230 gr boyu 52 cm di. 14.günde 2.900 gra düştü şuanda 3.700 gr ,bebeğim bazen çok ağlıyor kıvranarak ellerini sıkıyor kıpkrmızı oluyor,gaz sancısımı açlıktanmı ağlıyor bilmiyorum,etrafımdaki herkesin doymuyomu demesinden özellikle görümcemin mamaya başla demesinden bıktım,sütüm göğsümü sıktıgımda geliyor,bazen emzirirken diğerinden akıyor,sizce bebeğim çokmu zayıf,doymuyormu ve mamaya başlamalımıyım??? şimdiden herkese teşekkürler...
herkese merhaba,uzun zamandır nete giremedim yazılan yorumlar için herkese çok teşekkür ederim malesef bu konuyu açtıktan sonra mamaya başladım yaklaşık 25 gün falan oldu,bende çok isterdim gaz sancısı olsun ama malesef değilmiş o bağırmaları kendini sıkmaları geçti şmdi saatlerce uyuyo ve emzir meye devam ediyorum ama biberon aldıgı içinmi mamaya başladıgı için üzüldüğümden dolayımı bilmiyorum ama sütüm çok azaldı yakında tamamen kesilecek galiba bu duruma çok üzülüyorum ,bende çok isterdim en az 2 yaşına kadar emzirmeyi ama malesef olmıcak galiba şimdi tek korkum beni bırakması gerçi bırakmasada sütüm olmadıktan sonra neye yararki,sütümün az olmasıda doğumumdan 24 gün önce babamı kaybettim hiç birşeyi yokken işyerinde kalp krizi geçirdi bu olay beni bititrdi galiba sütümün az olmasının sebebi bu offffffffffff neyse dertlerimle sizi daha fazla sıkmak istemiyorum herkese çok teşekkür ederim...
başın sağolsun stres sıkıntı üzüntü sütü etkiliyo ama azda olsa emse o bile fayda inşallah sütün artar bol bol su iç iyi beslen artabilir o zamanherkese merhaba,uzun zamandır nete giremedim yazılan yorumlar için herkese çok teşekkür ederim malesef bu konuyu açtıktan sonra mamaya başladım yaklaşık 25 gün falan oldu,bende çok isterdim gaz sancısı olsun ama malesef değilmiş o bağırmaları kendini sıkmaları geçti şmdi saatlerce uyuyo ve emzir meye devam ediyorum ama biberon aldıgı içinmi mamaya başladıgı için üzüldüğümden dolayımı bilmiyorum ama sütüm çok azaldı yakında tamamen kesilecek galiba bu duruma çok üzülüyorum ,bende çok isterdim en az 2 yaşına kadar emzirmeyi ama malesef olmıcak galiba şimdi tek korkum beni bırakması gerçi bırakmasada sütüm olmadıktan sonra neye yararki,sütümün az olmasıda doğumumdan 24 gün önce babamı kaybettim hiç birşeyi yokken işyerinde kalp krizi geçirdi bu olay beni bititrdi galiba sütümün az olmasının sebebi bu offffffffffff neyse dertlerimle sizi daha fazla sıkmak istemiyorum herkese çok teşekkür ederim...
çok teşekkür ederim yorumunuz için sevmezmiyim o benim yaşama sebebim şuanda ,bakalım emzirmeye devam ediyorum inşallah bırakmaz....olsun,sen uzulmemeye ve bebegini elinden geldigi kadar emzirmeye devam et.humananin still teesini de kullanabilirsin, faydasini gorursun.bebeginin en cok ihtiyaci olan sey senin sevgin, onu da bol bol verdigine eminim.basin sagolsun, bebegin uzun omurlu, saglikli olsun insallah.......
amacı zaten beni yaralamak biliyo bu konuda çok üzüldüğümü inadına yapıyo,eşim bile şaka yoluyla sen ilerde bu çocuga sütümü helal etmemde diyemezsin diyo kendince espri yapıyo yani,offf offf insanlar çok acımasız ...acımı bile yaşayamıyorum böyle insanlar yüzünden neyse Allah büyüktür sadece dua ediyorum sütümün çoğalması için aslında tam bir derdim var bölümlük konu ama neyse teşekkür ederim tekrar...yengenin kafasına vurasım geldi...kusura bakma ama ona uyuzzzzzzzz diyorum..ay çok sinir oldum ya ne biçim konuşuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?