Sütüm tekrar geri gelirmi

Göğüs ucunu kremledikten sonra strec filmle sar ve bana dua et daha yeni doğum yapmışsın hormonların yüksek elbette sütün gelir. Gelmezse de dünyanın sonu değil kendini ve bebegini üzme

Ewet herkes çok güzel şeyler yazmış ama bebeğim memeye yaklaşınca cikliklari kopartiyo bı saniye bile istemiyo böyle sütte gelmez zaten emmedigi için

Göğüs ucunu kremledikten sonra strec filmle sar ve bana dua et daha yeni doğum yapmışsın hormonların yüksek elbette sütün gelir. Gelmezse de dünyanın sonu değil kendini ve bebegini üzme
Aynısını yaptım malesefki faydasını hiç görmedim dahada derinlestirdi yinede saolun fikriniz için

Ewet herkes çok güzel şeyler yazmış ama bebeğim memeye yaklaşınca cikliklari kopartiyo bı saniye bile istemiyo böyle sütte gelmez zaten emmedigi için
Ama siz o kadar şey yazmışsınız bunu yazmamışsınız. Mamayla devam etmek sizin için daha iyi olacaksa öyle devam edin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…