sutum sureklı akıyor yardıım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALEYA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ALEYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
124
0
96
43
Bursa
bu sut akması ne zaman sona erıcek sureklı ıslak ıslak gezıyorum ve ekşi ekşi kokuyo.camasır degıstırmekten gına geldı.uclarının acısı ve yaralarıda cabası.emzırmek guzelde bırde boyle sorunlar olmasa cok daha keyıflı olucak.boyle sorun yasayıp care bulan varsa banada soylesın

benimde öyleydi canım sen doğum yaptınmı.yaptıysan sık sık emzireceksin.göğüs pedi kullan birde çamaşırın ıslanmasın onuda sık sık değiştirisin.

hiç bi çaresi yok canım ben de 2 aydır aynı şekildeyim devamlı üstümü değiştiriorum çünkü göğüs pedi göğüs ucumu çok yumuşatıo,genelde dışarda kullanıorum..bazen o vaeken bile üstüm ıslanıo(
ben şükrederek bakmaya çalışıorum ,sütüm var:))
ha bi de artık evde giydiğim çoğu tişörtüm ütülemiorum:))

arkadasim sütün fazladan geliyosa sagabilirsin yada gögüs pedi kullanabilirsin evde sadece bir tisört geciriyorum üstüme okadar bosa gitmesin bence yazik olur

bnmde 2 aylık oldu.ucları yara oldugundan sutyenszde duramıym.yavas yavas gecmeye basladı.bır gogsumden emzırrken dıgerı 50 cc raht dolduruyor bıberonu.6 ay devm eder dıyolr dogrumu acaba.ped fayda etmıyr el havlusu koyuyorm oda aynı.

6 ay sürmez yani benim sürmedi. bazı pedlerin arkasıda pamuksu onları tavsiye etmem kıyafetine geçer.

bende 13 gündür aynı sorunu yaşıyorum ben oğlumun bezlerinden koyuyorum göğüslerime hem acıtmıyo üstümede çıkmıyor bide göğüs uçlarıma lansinoh krem sürüyom

bence göğüs pedi boşuna masraf. ben memnun kalmadım. aventin göğüs kalkanlarını kullanıyorum, aldığım en faydalı şeylerden biri. hem göğüslerim acımıyor, hem de akan sütüm içinde birikiyor ve bebeğime içirebiliyorum. fiyatı 25 civarı olsa gerek. ama bir kez alacaksınız sonuçta, göğüs pedi gibi değil.

sana kesinlikle katılıyorum boşuna masraf haftada enaz 2 yada 3 kutu bitiyorum her markayı denedim ama hiç fayda etmiyor,göğüs kalkanı dediğiniz şey nasıl bişey acaba ilk defa duydum nerden bulabilirim acaba nerde satılır..

çaresi yok ama sıtma yada ateş yaparsa mutlaka sağman gerekir

ben balıkesir' de bulamadığım için internette bir alışveriş sitesinden (özelcan.com) getirtmiştim. ama önce telefon edip stoklarında bulunup bulunmadığını sordum. chicco' da da var aslında ama bir aparatı eksikti.

ben de göğüs kalkanını ilk defa duydum keşke daha evvelden duysaymışım. ben özellikle bebedorun göğüs pedini kullanıyordum içlerinde en iyisi oydu uzun süre pamuklanmadan duruyordu. ben akmaya başlayınca göğüs ucumu bastırır bir süre öyle dururdum bilmem işe yarar mıydı ama çoook sütüm boşa gitti. bence sağmak iyi bir çözüm. genelde derler ki göğüs akmaya başlayınca bebek acıkmıştır. ben ona da inanır, akmaya başlayınca ucuna bastırıp durdurur, sonra da kızımı emzirirdim. akan süt gerçekten başa bela, maşallah diyelim bazı kadınlar tanıdım o kadar göğüsleri kaynar bir damla akmazdı. darısı herkesin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…