• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm neden azaldı?

Bende yazıyı paylaştıktan sonra su tüketimi mi 3litre'ye çıkardım ve neredeyse her yarım saat'te bir emziriyorum.Suan sütüm gercekten çok fark etmiş durumda ins bebeklerimizi istediğimiz aylara kadar emzirebiliriz.

3 lt tüketim de rekor bence ya. 2yi zoraki buluyorum ben ya, su içecek vaktim olmuyor :/

Sütün azalmadi terbiye oldu canım bu cok normal. Bebegin artik cevreyle ilgilendiği icin cok fazla emmiyor olabilir

Canim. Ilk bir kac ay sutun fazla olmasi normaldir her kadinda gorulur bu ancak daha sonra sut bebegin istegi uzerine uretilmeye baslanir. Bebek ne kadar emerse beyin memeye o kadar sut uretmesini cunkui bebegiin okadar sute ihtiyaci oldugunu soyler. Nne kadar emzirirsen okadar cok sut uretimi olur. Su tuketimine dikkat et malum taz aylardindayiz su kaybin varsa. Duzenli su icmiyorsan suut uretimine sekte vurulur azalabilir. Dengeli beslen bol su ic ve sık sık emzir.

Back
X